Πολιτική

Δούκας σε Γεωργιάδη: «Κυβέρνηση vs Πραγματικότητας με θύματα τους πολίτες»

Δούκας σε Γεωργιάδη: «Κυβέρνηση vs Πραγματικότητας με θύματα τους πολίτες» Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ
Μπαράζ αναρτήσεων μεταξύ Δούκα και Γεωργιάδη.

Νέα επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε με ανάρτησή του δήμαρχος της Αθήνας και υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας,

«Αυτά να τα πείτε στη διοίκηση του νοσοκομείου, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους πολίτες που μας περιέγραψαν σήμερα την πραγματική κατάσταση.» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Χάρης Δούκας. «Θα επαναλάβω ότι και τη ΜΕΘ του νοσοκομείου την εγκαινιάσατε με τυμπανοκρουσίες, όμως εδώ και ένα χρόνο είναι κλειστή, λόγω έλλειψης προσωπικού. Κυβέρνηση vs Πραγματικότητας με θύματα τους πολίτες» καταλήγει ο Χάρης Δούκας.

Νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε απαντήσει σε προηγούμενη ανάρτηση του Χάρη Δούκας, ο οποίος είχε κατηγορήσει τον υπουργό Υγείας για «κοροϊδία».

«Επισκέφθηκα σήμερα το νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. 3.000 ασθενείς είναι σε αναμονή για να χειρουργηθούν, ενώ δεν υπάρχουν ούτε γιατροί, ούτε νοσηλευτές. Ακόμα και η ΜΕΘ που εγκαινίασε ο Πρωθυπουργός έχει αναστείλει τη λειτουργία της. Δεν ξέρω που πήγε ο Αμερικανός τουρίστας που ανέφερες. Σίγουρα όχι σε δημόσιο νοσοκομείο. Η κοροϊδία έχει και τα όρια της» ανάφερε ο Χάρης Δούκας στον Άδωνι Γεωργιάδη.

{https://twitter.com/h_doukas/status/1840827552086032410}

Η απάντηση Γεωργιάδη

«Αγαπητέ κ. Δήμαρχε και υποψήφιε Πρόεδρε του Πασόκ όποτε το επιθυμείτε μπορώ να σας ξεναγήσω σε οποιοδήποτε από τα 93 Νοσοκομεία που ανακαινίζουμε στο μεγαλύτερο πρόγραμμα κτιριολογικές αναβάθμισης του ΕΣΥ από την ίδρυση του, στο δε Νοσοκομείο «Παπανικολάου» που αναφέρετε φτιάχνουμε το μεγαλύτερο κέντρο ανοσοθεραπείας της Ελλάδος έργο ύψους 12.000.000€. Επίσης η παραγωγή σε χειρουργεία στο ΕΣΥ το Ά εξάμηνο του 2024 είναι το ρεκόρ χειρουργικών επεμβάσεων σε ένα εξάμηνο.

»Τέλος ως προς την έλλειψη προσωπικού μόλις σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε άλλες 4.000 προσλήψεις για το 2025 που προστίθενται στις 6.000 προκηρύξεις μόνιμων θέσεων του 2024 και έτσι είμαστε συνεπείς στην προεκλογική μας δέσμευση για 10.000 προσλήψεις στο ΕΣΥ» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

{https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1840790362446586030}