Πολιτική

Ανδρουλάκης: Στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ κρίνεται το ήθος και ο προσανατολισμός της επόμενης κυβέρνησης

Ανδρουλάκης: Στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ κρίνεται το ήθος και ο προσανατολισμός της επόμενης κυβέρνησης Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
«Πλέον το ερώτημα είναι "πότε θα κυβερνήσετε"», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Στις εσωκομματικές κάλπες του ΠΑΣΟΚ κρίνεται το ήθος και ο προσανατολισμός της επόμενης κυβέρνησης, τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή του στην Αθήνα.

«Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και ενωμένο θα νικήσει τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη», υπογράμμισε στην ομιλία του, στην πλατεία της Παλιάς Βουλής, όπου συγκεντρώθηκαν πολλοί υποστηρικτές του.

«Στις 6 και τις 13 Οκτωβρίου κρίνεται το ήθος, το ύφος και ο προσανατολισμός της επόμενης κυβέρνησης που θα είναι κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ», επεσήμανε και κάλεσε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν δυναμικά στη ψηφοφορία της Κυριακής.

nikos-androulakis11_e2b06.jpg

nikos-androulakis12_0a450.jpg

«Κανείς δεν μας ρωτά πλέον “με ποιον θα συγκυβερνήσετε”. Τώρα το ερώτημα είναι “πότε θα κυβερνήσετε και ποιοι θα έρθουν μαζί σας για να κυβερνήσετε”. Και αυτό δεν είναι η δική μου επιτυχία, είναι ο κόπος μας, ο αγώνας μας», συνέχισε.

nikos-androylakis13_9df46.jpg

nikos-androulakis14_d4de2.jpg

Στην ομιλία του έκανε απολογισμό των 2,5 χρόνων στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και τόνισε τις πολιτικές επιτυχίες του κόμματος στην αντιπολίτευση για την ακρίβεια, την προάσπιση των θεσμών και τα μεγάλα προβλήματα της οικονομίας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση. «Είναι ήρεμα νερά κ. Μητσοτάκη ότι η Αγιά Σοφιά έγινε τζαμί, ότι η “γαλάζια πατρίδα" μπήκε στα σχολικά βιβλία τη Τουρκίας και η προκλητικότητά της στη Κάσο; Και δεν αντιδράσατε;», ανέφερε και συμπλήρωσε ότι η χώρα χρειάζεται «ισχυρή, στιβαρή και πατριωτική εξωτερική πολιτική».

nikos-androulakis15_879d2.jpg

nikos-androulakis16_eff1d.jpg

{https://x.com/androulakisnick/status/1842251127406117171}

Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ