Πολιτική

Κασσελάκης για SMS: «Προβοκάτσιες, αποδοκιμάζω τέτοιες ενέργειες»

Κασσελάκης για SMS: «Προβοκάτσιες, αποδοκιμάζω τέτοιες ενέργειες» Φωτογραφία: EUROKINISSI/ TATIANA ΜΠΟΛΑΡΗ
Η ανάρτηση Κασσελάκη για SMS που διακινεί το «στρατόπεδο» του πρώην προέδρου.

Για «προβοκάτσιες» κάνει λόγο ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφερόμενος με ανάρτηση σε SMS που διακινείται μεταξύ των υποστηρικτών του, ενόψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής «πρέπει να αφεθούν απερίσπαστα» να λάβουν τις αποφάσεις τους και να «αναλάβουν τις ευθύνες τους», γράφει ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιος.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Επειδή τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αναπαράγουν sms με τα οποία καλούνται -δήθεν εκ μέρους μου- μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έξω από το ξενοδοχείο που θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή το Σάββατο, τονίζω:

Όπως και σε αντίστοιχες προβοκάτσιες που σχεδιάζονταν κατά την επίσκεψη του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ, έτσι και τώρα, αποδοκιμάζω τέτοιες ενέργειες.

Τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ πρέπει να αφεθούν απερίσπαστα να λάβουν τις αποφάσεις τους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Και όλοι θα κριθούμε ψύχραιμα και ουσιαστικά, με τον μόνο τρόπο που αρμόζει: την ψήφο της βάσης».

{https://x.com/skasselakis/status/1844391513364615299}

SMS για κινητοποίηση έξω από την Κεντρική Επιτροπή

Νωρίτερα, το Dnews έφερε στο «φως» της δημοσιότητας SMS που διακινείται μεταξύ των υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη.

Το μήνυμα επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του Dnews για τη στρατηγική του πρώην προέδρου να «μπλοκάρει» την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ- η οποία συνεδριάζει το Σάββατο- και να αποτρέψει ενδεχόμενη απόφαση αποπομπής ή αποκλεισμού του.

Το SMS καλεί σε κινητοποίηση έξω από την Κεντρική Επιτροπή και προαναγγέλλει αποχή των φίλα προσκείμενων μελών της, προκειμένου να μην υπάρχει απαρτία και να μην μπορεί να λάβει αποφάσεις το όργανο.

Αναλυτικά, το μήνυμα αναφέρει:

«Προς τα μέλη της Κ.Ε.: Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο 12/12/24 στο ξενοδοχείο Wyndham, Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Μεταξουργείο, ώρα έναρξης 11:00. Μέχρι στιγμής γίνεται κινητοποίηση στα μέλη να έρθουν από έξω ήρεμα και με συνθήματα. Εμείς της ΚΕ Κασσελάκη θα πάμε χωρίς να παραλάβουμε καρτελάκι και θα μείνουμε έξω μαζί σας.

Δύο από εμάς θα καταθέσουμε ένα πολιτικό κείμενο αιτιολόγησης της αποχής. Αν χρειαστεί να μπούμε, θα μας ενημερώσουν οι των έσω. Θέλουν 150 συνέδρους για απαρτία. Οι 163 αποκλείεται να έχουν προσέλθει από όλη την Ελλάδα. Οπότε πάμε να χτυπήσουμε τη μη απαρτία. Ενημερώστε τους κοντινούς σας με κάθε ΟΜ για να γίνει κινητοποίηση.

Ο σταθμός του προαστιακού είναι πολύ κοντά με τα πόδια. Για όποιον θέλει να έρθει με τρένο Σταθμός Λαρίσης, πλατεία Καραϊσκάκη».

sms_kasselakis_73388.jpeg