Πολιτική

Πυρά Χρηστίδη στην κυβέρνηση για Σπαρτιάτες: Είστε υποκριτές, στηρίζετε στο ΕΕΑ υμνητή του Παπαδόπουλου

Πυρά Χρηστίδη στην κυβέρνηση για Σπαρτιάτες: Είστε υποκριτές, στηρίζετε στο ΕΕΑ υμνητή του Παπαδόπουλου Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
Η ΝΔ στηρίζει υποψήφιο για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών που είναι υμνητής του Γιώργου Παπαδόπουλου, κατήγγειλε ο Παύλος Χρηστίδης.

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση για τη συνέχιση της κρατικής χρηματοδότησης στους Σπαρτιάτες εξαπέλυσε ο Παύλος Χρηστίδης, κάνοντας λόγο για κυβερνητική υποκρισία, αφού όπως κατήγγειλε, η ΝΔ στηρίζει υποψήφιο για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών που είναι υμνητής του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Ο ίδιος, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε από το βήμα της Ολομέλειας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, υπήρξε υποψήφιος με τους Σπαρτιάτες στις ευρωεκλογές πριν αποκλειστούν από τον Άρειο Πάγο. «Αν έχετε ενδιαφέρον να καταπολεμήσετε την ακροδεξιά ο συγκεκριμένος άνθρωπος υμνητής της χούντας δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι μέλος ψηφοδελτίου που στηρίζει η ΝΔ», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χρηστίδης.

Σε αυτό το πλαίσιο κάλεσε την κυβέρνηση να κάνει δεκτή την τροπολογία που επανακατέθεσε το ΠΑΣΟΚ, για την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης σε κομματικούς σχηματισμούς, στους οποίους η πραγματική ηγεσία ασκείται από καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, κάτι που όπως λέει η Χαριλάου Τρικούπη ισχύει στην περίπτωση των Σπαρτιατών.