Πολιτική

Φαραντούρης: Χρέος να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ σε κυβερνητική τροχιά με ενότητα

Φαραντούρης: Χρέος να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ σε κυβερνητική τροχιά με ενότητα Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ/ EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
Επίσκεψη στη Ρόδο έκανε ο Νίκος Φαραντούρης.

Στη Ρόδο βρέθηκε σήμερα, Κυριακή, ο Νίκος Φαραντούρης, στο πλαίσιο της περιοδείας του για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σε μία περίοδο που οι εξωτερικές μας σχέσεις, η οικονομία, η ακρίβεια και το κράτος δικαίου περνούν κρίση στη χώρα μας, είναι χρέος μας να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ σε νίκες και κυβερνητική τροχιά με ενότητα, δράση και προτάσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος.

«Μπροστάρης και εκφραστής της δημοκρατικής παράταξης του τόπου. Χρόνια πολλά για τους αγώνες και τις νέες νίκες που μας αξίζουν», συμπλήρωσε.

Ο Νίκος Φαραντούρης απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου, για την επέτειο των 80 χρόνων από την επανάσταση και απελευθέρωση της Καρπάθου.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με φορείς, πολίτες, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και της νομαρχιακής. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το συνέδριο και η πορεία προς τις εσωκομματικές εκλογές, ενώ ο υποψήφιος πρόεδρος παρουσίασε το πρόγραμμα των 10 + 10 θέσεων, για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ και τις πολιτικές που θα οδηγήσουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε κυβερνητική τροχιά.

@nfarantouris

Περιοδεία στη Ρόδο του υποψήφιου Πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Νικόλα Φαραντούρη Το νησί των ιπποτών, την Ρόδο επισκέφθηκε σήμερα στα πλαίσια της περιοδείας ενόψει των εσωκομματικών εκλογών, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Νικόλας Φαραντούρης. Κατά την περιοδεία του στη Ρόδο, παρευρέθη και απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου, για την επέτειο των 80 χρόνων από την επανάσταση και απελευθέρωση της Καρπάθου, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου. Ακολούθησαν συναντήσεις με φορείς, πολίτες, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και της νομαρχιακής. Στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το προσεχές συνέδριο, η πορεία προς τις εσωκομματικές εκλογές, ενώ ο υποψήφιος Πρόεδρος παρουσίασε το πρόγραμμα των 10 + 10 θέσεων, για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ και τις πολιτικές που θα οδηγήσουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε κυβερνητική τροχιά. Ενώ υπήρξε κοινή διαπίστωση όλων για ενότητα και εξωστρέφεια Σε δηλώσεις του ο υποψήφιος πρόεδρος τόνισε ότι «σε μία περίοδο που οι εξωτερικές μας σχέσεις, η οικονομία, η ακρίβεια και το κράτος δικαίου περνούν κρίση στη χώρα μας, είναι χρέος μας να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ σε νίκες και κυβερνητική τροχιά με ενότητα, δράση και προτάσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Μπροστάρης και εκφραστής της δημοκρατικής παράταξης του τόπου. Χρόνια πολλά για τους αγώνες και τις νέες νίκες που μας αξίζουν"

♬ πρωτότυπος ήχος - Νικόλας Φαραντούρης