Πολιτική

Χατζηδάκης: Γουρούνι στο σακί η συμφωνία

Χατζηδάκης: Γουρούνι στο σακί η συμφωνία Χατζηδάκης: Γουρούνι στο σακί η συμφωνία Φωτογραφία: Χατζηδάκης: Γουρούνι στο σακί η συμφωνία
Χατζηδάκης: Γουρούνι στο σακί η συμφωνία Ανοικτό το ενδεχόμενο η ΝΔ να μην ψηφίσει τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές, άφησε ο Κωστής Χατζηδάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ.

«Ας δούμε πρώτα τι θα έχει η συμφωνία και καλόπιστα και με βάση τις θέσεις μας και το εθνικό συμφέρον θα καθίσουμε και θα το δούμε», απαντά σχετικά ο πρώην υπουργός ο οποίος παράλληλα κατηγορεί την κυβέρνηση ότι λειτουργεί εις βάρος του προϋπολογισμού και στεγνώνει το δημόσιο.

Ο βουλευτής της ΝΔ τοποθετείται επίσης για τα σενάρια πρόωρων εκλογών, διεξαγωγής δημοψηφίσματος αλλά και σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας ή σύγκλισης του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών.

Επιπλέον μιλά και για την κατάσταση στο εσωκομματικό τοπίο της ΝΔ επιμένοντας στη θέση του υπέρ της διεξαγωγής εκτάκτου συνεδρίου τονίζοντας όμως ότι προτεραιότητα έχει η έγνοια για να αποφύγει, όπως λέει, ο τόπος τα χειρότερα.