Πολιτική

Η Μ. Χρυσοβελώνη για την απάντηση της ΝΔ σχετικά με την υπόθεση Παπασταύρου

Η Μ. Χρυσοβελώνη για την απάντηση της ΝΔ σχετικά με την υπόθεση Παπασταύρου
Η Μ. Χρυσοβελώνη για την απάντηση της ΝΔ σχετικά με την υπόθεση Παπασταύρου «Η βιασύνη της Ν.Δ. να αθωώσει προκαταβολικά τον ενεχόμενο στη λίστα Λαγκάρντ Σταύρο Παπασταύρου, ενώ κλήθηκε εκ νέου από τη Δικαιοσύνη ως ύποπτος για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, δείχνει τουλάχιστον πανικό» αναφέρει σε δήλωσή της για την απάντηση της ΝΔ σχετικά με την υπόθεση Παπασταύρου, η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Προσθέτει ότι «ταυτόχρονα, είναι αποκαλυπτική για τις σχέσεις εξάρτησης της σημερινής ηγεσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την πρώην, δεδομένου ότι ο κ. Παπασταύρου τυγχάνει προστατευόμενος του κ. Σαμαρά».

«Για την ταμπακέρα, όμως, η ΝΔ αποφεύγει να πει το παραμικρό: πως είναι δυνατόν ο ύποπτος για σοβαρά αδικήματα στενός συνεργάτης του τέως πρωθυπουργού να είναι βασικό μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας που εκπροσωπούσε τη χώρα μας απέναντι στους εκπροσώπους των δανειστών και μάλιστα χωρίς κανένα θεσμικό ρόλο;» καταλήγει στην δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.