Πολιτική

Στην Αθήνα έρχεται και ο Ντομπρόβσκις

Στην Αθήνα έρχεται και ο Ντομπρόβσκις Στην Αθήνα έρχεται και ο Ντομπρόβσκις
Στην Αθήνα έρχεται και ο Ντομπρόβσκις Την Αθήνα θα επισκεφθεί την ερχόμενη εβδομάδα ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις.

Ο κ. Ντομπρόβσκις θα έχει πολλές συναντήσεις με στελέχη της κυβέρνησης, με τις συζητήσεις να εστιάζουν στην αξιολόγηση του προγράμματος και στην ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης:

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου

- με τον Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργο Σταθάκη (9:30)

- με τον Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη (10:30). Θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου.

- με τα Προεδρεία των κοινοβουλευτικών Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου και Οικονομικών Υποθέσεων και με Διακομματική Αντιπροσωπεία της Βουλής των Ελλήνων (ώρα 12.00, Κτίριο Βουλής).

- με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα

-με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργο Κατρούγκαλο (15:30). Θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις στον Τύπο.

Τρίτη 27 Οκτωβρίου

- με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα (9:30)

- συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Γιώργο Καμίνη, θα επισκεφθεί τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας INNOVATHENS, έργο που δημιουργήθηκε από πρωτοβουλία της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων και συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ (ώρα 10.45, Τεχνόπολις).

- με εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων.