Πολιτική

Ο Πανούσης έδωσε ονόματα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Ο Πανούσης έδωσε ονόματα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου Ο Πανούσης έδωσε ονόματα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου
Ο Πανούσης έδωσε ονόματα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη. Ο κ. Πανούσης, μαζί με τον δικηγόρο του και πρόεδρο του ΔΣ του ΔΣΑ, Βασίλη Αλεξανδρή, κατέθεσαν στοιχεία για πολιτικά και μη πρόσωπα, τα οποία σύμφωνα με τον πρώην υπουργό απειλούσαν τη ζωή του.

«Το σύνολο των στοιχείων το κατέθεσα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Η άποψή μου είναι ότι προκύπτουν ποινικές ευθύνες, αυτό, όμως, θα το δει η δικαιοσύνη. Το πολιτικό σύστημα δεν μπόρεσε να κάψει τα καρκινώματά του και έτσι είναι η ώρα της δικαιοσύνης», δήλωσε ο κ. Πανούσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νυν αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, επικοινώνησε με τον κ. Πανούση, θέτοντας του το ερώτημα γιατί δεν ενημέρωσε αρμοδίως από τη στιγμή που θεώρησε ότι υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πανούσης ανέφερε ότι το ζήτημα είναι πολιτικό και όχι αστυνομικό.

Ο Γ. Πανούσης όπως είπε έδωσε στοιχεία και ονόματα σχετικά με τις καταγγελίες του περί σχέσεων στελεχών της κυβέρνησης με "τρομοκράτες" και τα περί εκβιασμών και απειλών κατά της ζωής του.