Πολιτική

Παρασκευόπουλος: Δεν έχει σχέση το σύμφωνο συμβίωσης με την υιοθεσία

Παρασκευόπουλος: Δεν έχει σχέση το σύμφωνο συμβίωσης με την υιοθεσία Παρασκευόπουλος: Δεν έχει σχέση το σύμφωνο συμβίωσης με την υιοθεσία
Παρασκευόπουλος: Δεν έχει σχέση το σύμφωνο συμβίωσης με την υιοθεσία O υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, ξεκαθάρισε μιλώντας στο "MEGA Σαββατοκύριακο" πως το σύμφωνο συμβίωσης δεν έχει σχέση με την υιοθεσία παιδιών προαναγγέλοντας ωστόσο διευκρινίσεις επί του νομοσχεδίου ενόψει της ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί στη Βουλή.

"Η συζήτηση που προηγήθηκε στην κοινοβουλευτική επιτροπή ανέδειξε κάποια ενδιαφέροντα θέματα και πραγματικά σε ορισμένα σημεία έχω σκοπό να κάνω κάποιες παρεμβάσεις ώστε να διευκρινιστούν αυτά. Σε ορισμένες περιπτώσεις κατά την εκτίμησή μου δεν πρόκειται για διορθώσεις, πρόκειται απλώς για διευκρινίσεις. Στο σύμφωνο συμβίωσης για παράδειγμα, εξαρχής ήταν σαφές ότι δεν έχει σχέση με την υιοθεσία. Αλλά επειδή υπήρξαν κάποιες αμφισβητήσεις γι' αυτό, παρά το γεγονός ότι κατά τη γνώμη μου δεν ήταν δικαιολογημένες, μπορούμε να κάνουμε μια αναδιατύπωση στην οποία να φαίνεται ότι δεν ρυθμίζει σχέσεις τεκνοθεσίας", τόνισε.