Πολιτική

Πολάκης σε Ακρίτα: Δεν μιλούσα για την υιοθεσία, όπως κάποιοι με προκλητικό τρόπο γράφουν

Πολάκης σε Ακρίτα: Δεν μιλούσα για την υιοθεσία, όπως κάποιοι με προκλητικό τρόπο γράφουν Φωτογραφία: Eurokinissi
Απάντησε με έμμεσο τρόπο στην Έλενα Ακρίτα μετά το «ούτε καλημέρα».

Με ανάρτησή του στα social, ο Παύλος Πολάκης απαντά με έμμεσο τρόπο στην Έλενα Ακρίτα για την τεκνοθεσία και την υιοθεσία, μετά τη χθεσινή του ομιλία στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είμαι αντίθετος και το έχω πει πολλές φορές, στην τεκνοθεσία μέσω ΠΑΡΕΝΘΕΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ και στα ομόφυλα και στα ετερόφυλα ζευγάρια. Η απάντηση στο γιατί, είναι αυτά που συνέβησαν στην κλινιή υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στα Χανιά με την αγοραπωλησία βρεφών!!! Προφανώς και δεν μιλούσα για την υιοθεσία και ένα παραπάνω για τα ετερόφυλα ζευγάρια, όπως κάποιοι με προκλητικό τρόπο γράφουν!» τονίζει χαρακτηριστικά.

{https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid01QgdygLVr6iBCkx47f7DkmrLgxvxdZ3poH5u9aZWVEyo3eHFH9ZQNjeMSLJPueH9l&id=100007004708966}

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Για να τελειωνει η συνειδητη σπεκουλα απο ορισμενους που προσπαθουν να αντιπαρατεθουν στη χθεσινη προγραμματικη μου ομιλια λεγοντας «ο Πολακης ειναι αντίθετος στην τεκνοθεσια-υιοθεσια και για τα ομοφυλα και τα ετερόφυλα ζευγαρια» !!

Ναι ειμαι αντίθετος και το εχω πει πολλες φορες, στην τεκνοθεσια μεσω ΠΑΡΕΝΘΕΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ και στα ομοφυλα και στα ετεροφυλα ζευγαρια !!

Η απαντηση στο γιατι ειναι αυτα που συνεβησαν στην κλινικη υποβοηθουμενης αναπαραγωγης στα Χανια με την αγοραπωλησια βρεφων!!!

Προφανως και δεν μιλουσα για την υιοθεσία και ενα παραπανω για τα ετεροφυλα ζευγαρια οπως καποιοι με προκλητικο τροπο γραφουν!

Βρειτε κατι άλλο να αντιπαρατεθειτε στην ομιλα που εκανα χθες!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ..