Πολιτική

Βίτσας: Ενιαίο το παράλληλο πρόγραμμα με την συμφωνία

Βίτσας: Ενιαίο το παράλληλο πρόγραμμα με την συμφωνία Βίτσας: Ενιαίο το παράλληλο πρόγραμμα με την συμφωνία
Βίτσας: Ενιαίο το παράλληλο πρόγραμμα με την συμφωνία Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Βίτσας μιλώντας στην εκπομπή "MEGA Σαββατοκύριακο", σημείωσε πως η κυβέρνηση θα φέρει στη Βουλή το παράλληλο πρόγραμμα το οποίο είναι ενιαίο με τη συμφωνία.

"Το παράλληλο πρόγραμμα και η συμφωνία που έχουμε κάνει συγκροτούν ένα ενιαίο πρόγραμμα το οποίο πρέπει να το προχωρήσεις. Τα ζητήματα που βάζει το παράλληλο πρόγραμμα είναι δύσκολα. Δεν είναι εύκολα στην υλοποίησή τους. Σε αυτή τη λογική δεν δοκιμάζεται καθόλου η κυβέρνηση με την έννοια ότι είμαστε και συνεννοημένοι και έχουμε σχέδιο και ξέρουμε που το πάμε και ο στόχος μας είναι να γυρίσει ο δείκτης της οικονομίας γιατί δεν υπάρχει διαδικασία προστασίας εσαεί χωρίς ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο. Χωρίς να στρέψουμε τα μάτια μας στην πραγματική οικονομία", υπογράμμισε.

 "Η κυβέρνηση προγραμματίζει για 1-2 μήνες αλλά το βασικό πρόγραμμα είναι για μια τετραετία. Με αυτή την έννοια δεν υπάρχουν δύσκολα και εύκολα", πρόσθεσε.

Παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα το 2016 να δοθούν τα χρήματα των ένστολων και απόστρατων, σημειώνοντας πως ήδη λαμβάνουν το 50% των αναδρομικών.