Πολιτική

Σε τροχιά εξουσίας η ΝΔ τόνισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Σε τροχιά εξουσίας η ΝΔ τόνισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης Σε τροχιά εξουσίας η ΝΔ τόνισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης
Σε τροχιά εξουσίας η ΝΔ τόνισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης Τις θέσεις του για πολιτικές της κυβέρνησης, τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής και τη Νέα Δημοκρατία που οραματίζεται ανέπτυξε σήμερα ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ.

Ο κ. Μειμαράκης τόνισε πως θέλει ένα κόμμα που να δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους, χωρίς διακρίσεις και υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει ανανέωση, με αξιοκρατία, με διαδικασίες, με αξίες. ?Δεν μπορεί μόνο κριτήριο να είναι η ηλικία. Ανανέωση χωρίς κριτήρια σημαίνει ευνοιοκρατία? είπε χαρακτηριστικά. Ο υποψήφιος για την ηγεσία επανέλαβε την πρότασή του για συνέδριο την άνοιξη όπου και θα διαμορφωθεί η νέα πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, που θα δεσμεύει όλους και θα τροποποιηθεί το Καταστατικό. Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι οι αποφάσεις για μείζονα ζητήματα της εφαρμοζόμενης πολιτικής θα λαμβάνονται από τα συλλογικά όργανα. Όπως είπε θα λειτουργήσουν ξανά οι τοπικές οργανώσεις του κόμματος σε όλη τη χώρα, ενώ τόνισε πως βασικός στόχος του είναι να γυρίσουν ξανά οι Νεοδημοκράτες που αποστασιοποιήθηκαν και κατέφυγαν στην αποχή.

Για τον κ. Μειμαράκη η Νέα Δημοκρατία είναι σε τροχιά εξουσίας και, όπως είπε, ήταν έτοιμη να κυβερνήσει τόσο το Γενάρη, όσο και το Σεπτέμβρη. Μάλιστα εμφανίστηκε σίγουρος πως δεν θα υπάρξει διάσπαση μετά τις εκλογές.