Πολιτική

Σήμερα η πρώτη αντιπαράθεση Τσίπρα - Μητσοτάκη στην βουλή για το Ασφαλιστικό

Σήμερα η πρώτη αντιπαράθεση Τσίπρα - Μητσοτάκη στην βουλή για το Ασφαλιστικό Σήμερα η πρώτη αντιπαράθεση Τσίπρα - Μητσοτάκη στην βουλή για το Ασφαλιστικό
Σήμερα η πρώτη αντιπαράθεση Τσίπρα - Μητσοτάκη στην βουλή για το Ασφαλιστικό Σήμερα  θα γίνει η πρώτη «μάχη» μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του νέου Προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, το απόγευμα στη Βουλή, στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για το φλέγων ζήτημα του Ασφαλιστικού.

 Η συζήτηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα διεξαχθεί στον απόηχο της σφοδρής επίθεσης που εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη στη διάρκεια της εκδήλωσης για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την Κυριακή, στο γήπεδο του Ταε Κβο Ντο. Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα είναι η πρώτη εμφάνισή του στη Βουλή υπό τη νέα του ιδιότητα και αναμένεται να δώσει το στίγμα της αντιπολιτευτικής τακτικής που θα τηρήσει η ΝΔ έναντι της κυβέρνησης.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ρίξει το γάντι στη ΝΔ, ζητώντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της απέναντι στο σχέδιο για το ασφαλιστικό, ενώ την ίδια ώρα στην αξιωματική αντιπολίτευση βρίσκεται σε εξέλιξη η κατάρτιση της αντιπρότασης για το ζήτημα.