Πολιτική

Παραμένει αλλά με «ημερομηνία λήξης» ο Μουζάλας

Παραμένει αλλά με «ημερομηνία λήξης» ο Μουζάλας Παραμένει αλλά με «ημερομηνία λήξης» ο Μουζάλας
Οι αποφάσεις για το θέμα Μουζάλα θα ληφθούν μετά την επερχόμενη Σύνοδο Κορυφής για το μεταναστευτικό αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Στη θέση του για παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα επέμεινε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, κατά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας -σε δηλώσεις που έκανε εν συνεχεία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου- ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής οφείλει να υποβάλει άμεσα την παραίτηση του.

Ο κ. Καμμένος είπε ότι ο πρωθυπουργός θα περιμένει τη λήξη της συνόδου υπουργών και την επιστροφή του κ. Μουζάλα στην Αθήνα για να ληφθούν οι αποφάσεις. Είπε επίσης ότι ο κ. Μουζάλας δεν έχει την εμπιστοσύνη της ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Σε ερωτήματα για το εάν θα φύγουν από την κυβέρνηση αν δεν παραιτηθεί και για το εάν θα κλονιστεί η σχέση με τον κ. Τσίπρα είπε ότι «οι σχέσεις μας με τον κ. Τσίπρα είναι ξεκάθαρες, όπως ξεκάθαρο είναι ότι η κυβέρνηση έχει την ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά δεν έχει την ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Μουζάλας».