Υγεία

Κορονοϊός Ελλάδα: «Τέλος» οι καθημερινές ενημερώσεις από Τσιόδρα και Χαρδαλιά

Κορονοϊός Ελλάδα: «Τέλος» οι καθημερινές ενημερώσεις από Τσιόδρα και Χαρδαλιά
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε το τέλος των ενημερώσεων για την πορεία του ιού στη χώρα μας.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, ανακοίνωσε πως έως τα τέλη Μαΐου θα υπάρχουν καθημερινές ανακοινώσεις για τις εξελίξεις.

Στη συνέχεια, θα υπάρχει γραπτή ενημέρωση μία φορά την εβδομάδα, ώστε να ενημερώνονται οι πολίτες για την εξέλιξη του ιού στη χώρα μας.

«Τέσσερις μήνες μετά επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Θέλω κι εγώ σταδιακά να επιστρέψω στα δικά μου καθήκοντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιόδρας.

«Αναπάντεχα και απροσδόκητα βρέθηκα κοντά σας και αισθάνθηκα κοντά σας. Στην πατρίδα μας, παρά τις απώλειες, ο εχθρός δεν είχε τον τελευταίο λόγο και γι΄αυτό δεν του κάνω τη χάρη να ξανααναφερθώ σε αυτόν. Αντέξαμε όλοι μαζί».

Έχουμε επανέλθει στη νέα μας κανονικότητα, είπε ο υπουργός πολιτικής Προστασίας κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορονοϊό. Ελπίζουμε να μην προκύψει ξανά ανάγκη για καθημερινή ενημέρωση, είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Δεν θα συμβεί, εάν όλοι τηρήσουμε με αίσθημα ευθύνης τα μέτρα πρόσθεσε και αναφέρθηκε στην επαναλειτουργία των σχολείων και τα μέτρα που θα τηρήσουν.

Η τελευταία ενημέρωση από τον κ. Τσιόδρα: