Υγεία

Τα νεότερα για την υγεία του Μανώλη Μαυρομμάτη και της συζύγου του

Τα νεότερα για την υγεία του Μανώλη Μαυρομμάτη και της συζύγου του
Ευχάριστα τα νέα για τον Μανώλη Μαυρομμάτη, ο οποίος νοσηλεύεται για 15η ημέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».

Σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση, ο αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Μανώλης Μαυρομμάτης παραμένει σε  ήπια καταστολή, με τραχειοστομία και σε εναλλαγή αυτόματης αναπνοής με μηχανική αναπνοή.

"Ξύπνησε" από το τεχνητό κώμα ο αθλητικoγράφος - Σε κρίσιμη κατάσταση η σύζυγός του

Ο 83χρονος αθλητικογράφος  έχει επαφή με το περιβάλλον, είναι τετρακινητικός και η γενική κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή. Μάλιστα αναπνέει σε μεγάλο βαθμό και μόνος του, χωρίς χορήγηση οξυγόνου κάτι που σημαίνει πως εκτός απροόπτου θα βγει και από την μηχανική αναπνοή. Την ίδια στιγμή, σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Γεώργιος Γεννηματάς» η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη, Ειρήνη, η οποία βρίσκεται υπό καταστολή και σε μηχανικό αερισμό.

Πήρε φωτιά το διαμέρισμά τους και εισέπνευσαν καπνό

Υπενθυμίζεται ότι το ηλικιωμένο ζευγάρι ηλικίας 80 και 83 ετών, διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά από φωτιά που ξέσπασε στις (18/2) στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι. Ο Μανώλης Μαυρομμάτης παρουσίασε αναπνευστική και καρδιακή ανεπάρκεια και φέρει εγκαύματα στο 18% της επιφάνειας του σώματός του και η σύζυγός του, στο 40%. Και οι δύο εισέπνευσαν τεράστιες ποσότητες καπνού, γεγονός το οποίο τους προκάλεσε εκτός από τα εγκαύματα και σοβαρότατα αναπνευστικά προβλήματα.