Διεθνή

Γαλλία: Ο 71χρονος που νάρκωνε τη σύζυγό του για να την βιάζει είχε και γυμνές φωτογραφίες της κόρης του

Γαλλία: Ο 71χρονος που νάρκωνε τη σύζυγό του για να την βιάζει είχε και γυμνές φωτογραφίες της κόρης του
Δεν έχει προηγούμενο η φρικιαστική υπόθεση βιασμού στη Γαλλία.

Με δάκρυα στα μάτια εξήλθε από το δικαστήριο η κόρη του Ντομινικ Π. ο οποίος δικάζεται στη Γαλλία καθώς έριχνε υπνωτικά χάπια στη γυναίκα του και καλούσε ξένους άνδρες να την βιάσουν ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσε τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Η Καρολάιν ξέσπασε σε κλάματα όταν ο δικαστής ανακοίνωσε ότι στον υπολογιστή του 71χρονου πατέρα της βρέθηκε αρχείο με γυμνές τις φωτογραφίες με τίτλο «Γύρω από την κόρη μου, γυμνή».

Με τα παιδιά της στο δικαστήριο η σύζυγός του

Η Ζιζέλ Πελικό, η μητέρα της Καρολάϊν, εμφανίστηκε μαζί με τα τρία παιδιά της αυτή την εβδομάδα για να παρακολουθήσει τον εν διαστάσει πλέον σύζυγό της να δικάζεται στην πόλη Αβινιόν της νότιας Γαλλίας για τα εγκλήματα που συγκλόνισαν τη χώρα.

Ο Ντομινίκ Π. κατηγορείται ότι ναρκώνει τη γυναίκα του και ότι επέτρεψε σε δεκάδες άντρες να τη βιάσουν, μερικές φορές συμμετέχοντας και βιντεοσκοπώντας την κακοποίηση.

Η αστυνομία πιστεύει ότι η σύζυγος βιάστηκε εν αγνοία της τουλάχιστον 92 φορές από τουλάχιστον 72 διαφορετικούς άνδρες.

Από αυτούς, πιστεύεται ότι έχουν ταυτοποιηθεί οι 51, οι οποίοι επίσης δικάζονται και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών εάν καταδικαστούν.

Ανάμεσά τους ένας πυροσβέστης, ένας δεσμοφύλακας, ένας νοσοκομόμς και ένας δημοσιογράφος σύμφωνα με την Telegraph.

Πώς έβρισκε τους επίδοξους βιαστές

Ο Πελικότ βρήκε τους βιαστές μέσω μιας ιστοσελίδας δίνοντάς τους σαφείς οδηγίες για το τι θα ακολουθούσε στο σπίτι στο οποίο θα πήγαιναν.

«Ελάτε το βράδυ, χωρίς άρωμα ή μυρωδιά τσιγάρου. Οι άνδρες έπρεπε να γδυθούν έξω από την κρεβατοκάμαρα, να μην κάνουν θόρυβο και να φύγουν με την παραμικρή κίνηση ή σημάδι ότι το θύμα ήταν ξύπνιο», είπε ο δικαστής στο δικαστήριο, σύμφωνα με την Telegraph.

Η σύζυγός του «δεν θυμόταν» ότι δέχθηκε επίθεση - και συνήθιζε να περιγράφει τον σύζυγό της ως έναν «ευγενικό και αρκετά στοργικό» πατέρα και παππού.

Τώρα, «Με αηδιάζει», είπε στον δικαστή. «Νιώθω βρώμικη, λερωμένη, προδομένη. Είναι ένα τσουνάμι, με έχει χτυπήσει ένα τρένο υψηλής ταχύτητας».

Ο δικαστής αποδέχθηκε το αίτημα της Ζιζέλ να παραμείνει η διαδικασία ανοιχτή στο κοινό για να διασφαλιστεί «πλήρης δημοσιότητα μέχρι το τέλος».

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν ένας φύλακας συνέλαβε την Πελικότ να κινηματογραφεί γυναικείες φούστες σε ένα εμπορικό κέντρο τον Σεπτέμβριο του 2020.

Κατά τη διάρκεια έρευνες οι αστυνομικοί βρήκαν χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο της Ζιζέλ αναίσθητη και βιασμένη στο σπίτι του ζευγαριού στο Mazan, ένα μικρό χωριό στην Προβηγκία.

Οι ερευνητές βρήκαν επίσης συνομιλίες στο φόρουμ που χρησιμοποιούσε ο Πελικότ για να στρατολογήσει δεκάδες άντρες προκειμένου να συμμετάσχουν στην κακοποίηση, καθώς και μηνύματα στα οποία παραδέχτηκε ότι έδωσε στη γυναίκα του ισχυρά ηρεμιστικά προκειμένου να την βιάσουν.