Εκλογές 2019

«Βάζουμε τέλος στην μιζέρια» - Ξεκίνησε και επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία ο Γ. Τσίπρας

photo: eurokinissi photo: eurokinissi
Την έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας έκανε επίσημα ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας, στη Δυτική Αττική, μέσα από την εκδήλωση που οργάνωσε το κόμμα στο δημαρχείο Φυλής.

Στην ομιλία του ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της κυβέρνησης στην περιοχή δίδοντας έμφαση στην σύμβαση ύψους 26 εκατ. ευρώ που αφορά την μετατροπή της παλιάς χωματερής των Ανω Λιοσίων σε ενεργειακό πάρκο, φιλικό προς το περιβάλλον. Στην συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής μίλησε για τις προοπτικές που έχει η Δυτική Αττική υπογραμμίζοντας ότι θα πάψει να είναι η "πίσω αυλή" του λεκανοπεδίου και κατέληξε: "Συνεχίζουμε μαζί για ένα καλύτερο αύριο"

Ενδοοικογενειακές τριβές για το βουλευτιλίκι

Κόντρα έχει ξεσπάσει, όμως αναφέρουν κάποιες έγκυρες πληροφορίες, στην οικογένεια Πάντζα. Ο 83χρονος ηθοποιός έχει έρθει σε ρήξη με τον υιό του Σπύρο ο οποίος του είχε ζητήσει να αποσυρθεί από την πολιτική λόγω γήρατος και αυτός με την σειρά να αναλάβει... το χαρτοφυλάκιο του πατέρα του. Όμως ο Γιώργος Πάντζας αρνήθηκε να αποχωρήσει από τον πολιτικό στίβο καθώς εκτιμά ότι έχει πολλά ακόμη να προσφέρει! Η στάση αυτή του πατέρα οδήγησε σε ρήξη στις σχέσεις με τον γιό του ο ο οποίος τελικά κατέβηκε δημοτικός σύμβουλος στην Ραφήνα.