Εκλογές 2019

Με ομιλία στο Σύνταγμα κλείνει την προεκλογική του εκστρατεία ο Τσίπρας

Με ομιλία στο Σύνταγμα κλείνει την προεκλογική του εκστρατεία ο Τσίπρας
Σε προεκλογικούς ρυθμούς σήμερα το Σύνταγμα για την κεντρική ομιλία του Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός θα δώσει σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου, την τελευταία προεκλογική του ομιλία ενόψει τον εθνικών εκλογών.

Την αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας στην πλατεία Συντάγματος ρίχνει σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου, ο Αλέξης Τσίπρας, τέσσερα χρόνια μετά την επέτειο του δημοψηφίσματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα μιλήσει απόψε στις 20:30, στην πλατεία Συντάγματος, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση.

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ «την Παρασκευή με τη συμμετοχή σου στέλνεις το μήνυμα της μεγαλύτερης πολιτικής ανατροπής στην σύγχρονη ελληνική ιστορία».

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει πάρτι στο προεκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος.

Σημειώνεται ότι και πριν τις ευρωεκλογές, ο Πρωθυπουργός είχε επιλέξει και πάλι το Σύνταγμα για την κεντρική προεκλογική του ομιλία.

Χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός μίλησε στην τηλεόραση του Alpha για την προσωπική του ζωή αλλά και για τη σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τσίπρας θα επενδύσει στα αντιδεξιά αντανακλαστικά των ψηφοφόρων, τονίζοντας ότι το πρόγραμμα της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη κρύβει «σκελετούς». Παράλληλα, θα τονίσει τα επιτεύγματα της παρούσας κυβέρνησης, την έξοδο από τα μνημόνια, την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού, την μείωση του ΕΝΦΙΑ, την παροχή «13ης σύνταξης» κ.α.

Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός παίζουν το τελευταίο τους χαρτί με σκοπό η εκλογική μάχη της Κυριακής να οδηγήσει σε μία εκλογική «ανατροπή». Ήδη σήμερα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης μιλούν εκλογές «ανατροπής». "Η ανατροπή έχει ήδη αρχίσει, ας περιμένουν οι πρίγκιπες" ανέφερε ο πρωθυπουργός μιλώντας στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας έτσι το στίγμα του τα τελευταία 24ωρο πριν την «μάχη».