Media News

Ανατροπή στο Big Brother: Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής

Ανατροπή στο Big Brother: Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής
Το «Big Brother» επιστρέφει αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Πολλά ονόματα είχαν πέσει στο τραπέζι για την παρουσίαση του ριάλιτι αλλά κανείς δεν είχε επιβεβαιώσει κάτι.

Την Παρασκευή υπέγραψε τελικά το πρόσωπο που θα το παρουσιάσει που ήταν ένα από τα ονόματα που είχαν ακουστεί. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημέρι#yes» ο Χάρης Βαρθακούρης υπέγραψε να παρουσιάσει το ριάλιτι.

Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για την επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου, ωστόσο, η κατάσταση της υγείας φαίνεται πως δεν επιτρέπει στον παρουσιαστή να αναλάβει την παρουσίαση του Big Brother.

Η ανακοίνωση του σταθμού:

«Ένα από τα πιο δημοφιλή ριάλιτι σόου, το Big Brother, επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Τα δικαιώματα του Big Brother εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ από την εταιρία Endemol Shine International για να το εντάξει στο πρόγραμμά του.», έγραφε το δελτίο τύπου του σταθμού χωρίς να υπάρχουν αναφορές για τον ή την παρουσιάστρια.

Παρόλα αυτά ο σταθμός προχώρησε στην πρώτη κυκλοφορία trailer για την αναζήτηση των παικτών που θα πλαισιώσουν το πρώτο ριάλιτι – φαινόμενο της ελληνικής τηλεόρασης που έσπασε στην βραδιά του τελικού του τα ρεκόρ τηλεθέασης.

Στο trailer έχουμε την ευκαιρία να δούμε και το νέο λογότυπο του ριάλιτι, αρκετά διαφορετικό από αυτό που είχαμε συνηθίσει στους προηγούμενους κύκλους.