Το Dikaiologitika News στην 84η ΔΕΘ

84η ΔΕΘ: Στα περίπτερα της έκθεσης ο Αλέξης Τσίπρας (pics)

84η ΔΕΘ: Στα περίπτερα της έκθεσης ο Αλέξης Τσίπρας (pics)
Ολοκληρώθηκε η περιοδεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στα περίπτερα της ΔΕΘ.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για την 84η Διεθνή Έκθεση, όπου το πρωί είχε συνάντηση με την διοίκηση της έκθεσης και με το σωματείο των εργαζομένων.

Στις 19:30 ο κ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης". Στις 19:30 ο κ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης".

Η επίσκεψη του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή, με τη συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει, στις 12:30 (Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης»).

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεναγηθηκε στο περίπτερο της ΕΡΤ και στου Ηρακλή. Εκεί άκουσε τα παράπονα των υπευθύνων για το ότι ο Ηρακλής βρίσκεται ακόμα στη β Εθνική ενώ επόμενος σταθμός του ήταν το περίπτερο του Άρη.Ο Αλέξης Τσίπρας ξεναγηθηκε στο περίπτερο της ΕΡΤ και στου Ηρακλή. Εκεί άκουσε τα παράπονα των υπευθύνων για το ότι ο Ηρακλής βρίσκεται ακόμα στη β Εθνική ενώ επόμενος σταθμός του ήταν το περίπτερο του Άρη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε για τα προϊόντα της κάνναβης. Οι παραγωγοι ενημέρωσαν τον Αλέξη Τσίπρα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ενώ αναφέρθηκαν και στα ξένα του νόμου να οποία δημιουργούν εμπόδια για περαιτέρω επενδύσεις.

Επόμενος σταθμός ήταν μια εταιρία παραγωγής ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων. Ενημερώθηκε και τις νέες προοπτικές που ανοίγονται στις μεταφορές με το άνοιγμα στην ηλεκτροκίνηση ενώ λίγο μετά επισκέφτηκε το περίπτερο εβδομαδιαίας εφημερίδας της Μακεδονίας.

Περιηγήθηκε στο περίπτερο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ενώ αναφερομενος στις αλλαγές που ετοιμάζει η κυβέρνηση στη Παιδεία είπε "αυτό που κάναμε ήταν μια τεράστια μεταρρύθμιση και όσο και να προσπαθουν δεν θα τα καταφέρουν".

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σταμάτησε στο περίπτερο της μπύρας "νύμφη" και ελέω ζέστης τον κέρασαν ένα... ποτηράκι ενώ επισκέφτηκε και περιπτερα υψηλής τεχνολογίας Digital Greece και ενδιαφέρθηκε για τις εξελίξεις στις νέες τεχνολογίες.

Ο προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύεται από πλήθος βουλευτών (Αλέξης Χαριτσης, Κατερίνα Νοτοπουλου, Νίκος Παππάς, Σωκράτης Φάμελλος, Κώστας Ζαχαριάδης, Νίκος Καλαματιανός, Κατερίνα Παπανατσιου, Παύλος Πολακης, Κώστας Γαβρογλου).

Τα περίπτερα της Ινδίας, η οποία τυγχάνει να είναι τιμωμενη χώρα της φετινής ΔΕΘ επισκέφτηκε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όπου ο υπεύθυνος ενός περιπτέρου τον καλωσόρισε "μουτζουρωνοντας" τον με χρώμα στο μέτωπο.

tsip3

tsip2

tsip1