ΟΑΕΔ

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ ΤΟ 2012

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ ΤΟ 2012
ΔΕΙΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ ΤΟ 2012 Σας παρουσιάζουμε τις θέσεις εργασίας τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε χώρες της Ευρωπής μέσω του δικτυου EURES

Στην σελίδα της EURES η οποία είναι μία ενέργεια της Ευρωπαικής Ενωσης για την επαγγελματική ένωση των Χωρών μελών. Η EURES είναι ένα δίκτυο που δημιουργήθηκε το 1993 για τη συνεργασία μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, των δημόσιων υπηρεσιών απασχόλησης των κρατών μελών του ΕΟΧ (οι χώρες της ΕΕ και η Νορβηγία, Ισλανδία και το Λιχτενστάιν) και των άλλων οργανώσεων εταίρων. Η Ελβετία διαδραματίζει επίσης σημαντικό ρόλο στη συνεργασία αυτή. Η από κοινού αξιοποίηση των πόρων των μελών και των οργανισμών εταίρων της EURES εξασφαλίζει σταθερή βάση για το δίκτυο συνεργασίας ούτως ώστε να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους εργαζόμενους και τους εργοδότες.

Μέσω της πύλης EURES έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με την κινητικότητα των εργαζομένων, σε δυνατότητες αναζήτησης εργασίας καθώς και σε ένα δίκτυο με περισσότερους από 800 συμβούλους EURES οι οποίοι είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν.

Για να δείτε θέσεις εργασίας στην Ευρωπη πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ