ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ 2011

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ 2011
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ 2011 Από την αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Κλάδου Διοίκησης, Οργάνωσης & Εκπαίδευσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ανακοινώνεται ότι:

Οι πίνακες επιλογής κατά ειδικότητες των συμμετεχόντων υποψηφίων δοκίμων Υπαξιωματικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (ανδρών – γυναικών), έτους 2011 κατά φθίνουσα σειρά συνολικού αριθμού μορίων, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. www.hcg.gr , καθώς και στον πίνακα ανακοινώσεων του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2.

Οι οριστικοί πίνακες επιλογής συμμετεχόντων υποψηφίων δοκίμων Υπαξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ανδρών - γυναικών) έτους 2011 θα προκύψουν μετά από την εκδίκαση από το ΑΣΕΠ τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την 17-10-2011 ημέρα Δευτέρα έως και την 26-10-2011 ημέρα Τετάρτη. Επισημαίνεται ότι η ένσταση επιτρέπεται για λόγους νομιμότητας και πρέπει να περιέχει συγκεκριμένους λόγους ακυρότητας κατά συγκεκριμένης πράξεως ή παραλείψεως.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να λάβουν περαιτέρω πληροφορίες μπορούν να προσέρχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Αρχηγείο Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2, Πειραιάς, στο ισόγειο, στο Γραφ. 020 και 021.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΟΚΙΜΟΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΛΣ-ΕΛΑΚΤ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ (ΚΩΔ. 100)

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ (ΚΩΔ. 200)

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΑΕΝ/ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ (ΚΩΔ. 310)

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΑΕΝ/ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΚΩΔ. 320)

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Δ.Ε. (ΚΩΔ. 410)

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙΣΕΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΚΩΔ. 441)

ΜΟΥΣΙΚΟΙ - ΤΡΟΜΠΟΝΙ (ΚΩΔ. 510)

ΜΟΥΣΙΚΟΙ - ΚΡΟΥΣΤΑ (ΚΩΔ. 520)

ΜΟΥΣΙΚΟΙ - ΚΟΡΝΟ (ΚΩΔ. 530)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΟΚΙΜΟΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΛΣ-ΕΛΑΚΤ ΑΠΟ ΑΠΟ Λ/Φ

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ (ΚΩΔ. 100)

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ (ΚΩΔ. 200)

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΑΕΝ/ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ (ΚΩΔ. 310)

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΑΕΝ/ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΚΩΔ. 320)

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Δ.Ε. (ΚΩΔ. 410)

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙΣΕΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΚΩΔ. 441)

ΜΟΥΣΙΚΟΙ - ΣΑΞΟΦΩΝΟ (ΚΩΔ. 540)

ΜΟΥΣΙΚΟΙ - ΚΛΑΡΙΝΟ (ΚΩΔ. 550)
Πίνακες Καλουμένων προς κατάταξη Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. και Επιλαχόντων έτους 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Κλάδου Διοίκησης, Οργάνωσης και Εκπαίδευσης του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ανακοινώνεται ότι οι Πίνακες Καλουμένων προς κατάταξη Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. και Επιλαχόντων, όπως καταρτίσθηκαν από την αρμόδια Επιτροπή Εξετάσεων υποψηφίων Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (ανδρών – γυναικών) έτους 2011 σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην υπ’ αριθμ. 982 Απόφαση Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού / Γ΄ Τμήμα επί υποβληθέντων ενστάσεων, στο πλαίσιο των διατάξεων της παράγ. 9 της οικείας Προκήρυξης, αναρτήθηκαν, την 13-10-2011 ημέρα Πέμπτη, στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2.

Σχετική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την κατάταξη στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων εξήντα (60) δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. προωθείται άμεσα.