Δημόσιο

Νέες υπηρεσίες για smartphones και υβριδική τηλεόραση απο την ΕΡΤ

Νέες υπηρεσίες για smartphones και υβριδική τηλεόραση απο την ΕΡΤ
Τις νέες τεχνολογικές υπηρεσίες και τις εφαρμογές για έξυπνες συσκευές (Apps, Ios, Android) και υβριδική τηλεόραση (Smart TV, Hbb TV) παρουσίασε σήμερα η ΕΡΤ σε ειδική εκδήλωση στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος, στον χαιρετισμό του, τόνισε ότι η ΕΡΤ πρωτοπορεί στις εξελίξεις μέσα από μία σημαντική προσπάθεια για την παροχή υπηρεσιών υβριδικής τηλεόρασης ελεύθερης λήψης. «Αυτή η μορφή τηλεόρασης δεν υπάρχει στην Ελλάδα στο βαθμό που θα έπρεπε και χαίρομαι που η ΕΡΤ είναι πρωτοπόρα και σε αυτή τη διαδικασία, διότι η ΕΡΤ είναι ένα πολιτιστικό αντίβαρο και δεν μπορεί να υπάρχει μόνο με όρους τηλεθέασης» κατέληξε ο Λ. Κρέτσος.

Για τον μεγάλο όγκο δουλειάς που παράγεται στην ΕΡΤ, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν έκανε λόγο ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Λάμπης Ταγματάρχης, ενώ ο γενικός διευθυντής Νέων Μέσων της ΕΡΤ Γιάννης Βουγιουκλάκης, αφού παρουσίασε το πολυδιάστατο περιεχόμενο του www.ert.gr και τους στόχους για το μέλλον, έδωσε μια πρόγευση των νέων smart υπηρεσιών στο κοινό.