Δημόσιο

Μητσοτάκης :Εχουν βρεθεί οι δεξαμενές για τις απολύσεις του 2014

Μητσοτάκης :Εχουν βρεθεί οι δεξαμενές για τις απολύσεις του 2014 Μητσοτάκης :Εχουν βρεθεί οι δεξαμενές για τις απολύσεις του 2014
Μητσοτάκης :Εχουν βρεθεί οι δεξαμενές για τις απολύσεις του 2014 Η αξιολόγηση θα είναι συγκριτική γιατί πρέπει να υπάρχουν κίνητρα, δεν συνδέεται με απολύσεις, ανέφερε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μιλώντας σε εκπομπή του Mega, ενώ έκανε γνωστό ότι έχουν βρεθεί οι δεξαμενές από όπου θα βρεθούν οι υπάλληλοι που θα απολυθούν το 2014.

«Η αξιολόγηση θα είναι συγκριτική γιατί πρέπει να υπάρχουν κίνητρα, δεν συνδέεται με απολύσεις», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι «όσοι επικαλούνται σύνδεση του 15% με απολύσεις, απλά ψεύδονται»

«Χρειαζόμαστε ένα εργαλείο που θα επιτρέπει στους προϊστάμενους να αξιολογήσουν τους υπαλλήλους τους. Υπάρχουν κάποιοι στους οποίους πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους», δήλωσε.

Σχετικά με το έργο του στο υπουργείο, είπε ότι υπάρχει μεγάλο κομμάτι σιωπηλής πλειοψηφίας που υποστηρίζει τις πρωτοβουλίες. «Είναι επιτυχία για τη χώρα το γεγονός ότι όλοι λένε ότι για πρώτη φορά γίνονται πράγματα στη Δημόσια Διοίκηση.