Δημόσιο

Ξεκινούν πάλι οι εργασίες για την πλατεία Σολωμού στην Ζάκυνθο

Ξεκινούν πάλι οι εργασίες για την πλατεία Σολωμού στην Ζάκυνθο Ξεκινούν πάλι οι εργασίες για την πλατεία Σολωμού στην Ζάκυνθο
Ξεκινούν πάλι οι εργασίες για την πλατεία Σολωμού στην Ζάκυνθο Την απεμπλοκή του έργου της Πλατείας Σολωμού και την επανέναρξη των εργασιών από τον ανάδοχο ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Παύλος Κολοκοτσάς στο περιθώριο των εκδηλώσεων για την γιορτή του Πολιούχου της Ζακύνθου, Αγίου Διονυσίου.

"Την Τρίτη εγκαθίσταται και πάλι ο ανάδοχος" ανέφερε κάνοντας γνωστό πως υπάρχει συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για την ολοκλήρωση των έργων της Ζακύνθου, ενώ σήμερα, κλιμάκιο του Δήμου Ζακυνθίων με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ταξιδεύει στην Κέρκυρα για να καταθέσει τα Τεχνικά Δελτία για το έργο του Δημοτικού Θεάτρου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Δήμαρχος, "στον ανάδοχο της πλατείας κατατέθηκε ήδη το ποσό που του οφειλόταν για τις εργασίες που έχει κάνει και αγγίζει τις 600.000 ευρώ".

Σημείωσε ότι "θα προχωρήσουν κάποιες τροποποιήσεις στο έργο σε συνεργασία με τον ανάδοχο και το συντομότερο δυνατόν θα έχουμε την πλακόστρωση και τον παραδοσιακό φωτισμό της Πλατείας".

Τέλος, ο κ. Κολοκοτσάς τόνισε ότι "το έργο σιγά σιγά θα βελτιώνεται για να έχουμε μια Πλατεία αντάξια της Ιστορίας και του Πολιτισμού μας".