Δημόσιο

Κύβερνηση: Μπλόκο στα τρακτερ απο την Τροχαία

Κύβερνηση: Μπλόκο στα τρακτερ απο την Τροχαία Κύβερνηση: Μπλόκο στα τρακτερ απο την Τροχαία
Κύβερνηση: Μπλόκο στα τρακτερ απο την Τροχαία Στην σημερινή ενημέρωση η κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Ολγα Γεροβασίλη ανέφερε ότι «αν ανέβω με το αυτοκίνητό μου στο πεζοδρόμιο, νομίζω πως η Τροχαία θα με σταματήσει. Επιπλέον, υπάρχουν κανόνες για το ποια οχήματα μπορούν να μπουν στο κέντρο της Αθήνας» προαναγγέλλοντας μπλόκο της Τροχαίας που τεθεί πριν την είσοδο των τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας.

«Υπάρχουν νόμοι και κανόνες. Είναι δουλειά της Τροχαίας να δει τι θα κάνει σε αυτό το θέμα», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφορικά με τη στάση που θα κρατήσει το Μαξίμου για την κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα, την Παρασκευή.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι η πρόσκληση της κυβέρνησης για εξαντλητικό και ειλικρινή διάλογο βρίσκεται πάντοτε στο τραπέζι. Ο διάλογος, όμως, δεν μπορεί να γίνει από μηδενική βάση. «Βεβαίως είμαστε ανοιχτοί στις προτάσεις του αγροτικού κόσμου, αυτές, όμως, δεν μπορεί να αδιαφορούν για τη συνολική οικονομική κατάσταση της χώρας και ούτε, βεβαίως, για τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες αυτής της χώρας που τα τελευταία χρόνια σηκώνουν το βάρος της δημοσιονομικής προσαρμογής», είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε, δε, ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να βρεθούν οι βέλτιστες λύσεις και αυτός πρέπει να είναι και ο στόχος του αγροτικού κόσμου, ο οποίος πρέπει να απομονώσει εκείνους που επιχειρούν να αξιοποιήσουν τις κινητοποιήσεις για πολιτικούς αποκλειστικά λόγους. «Να θυμίσω ότι αυτοί που σήμερα αγκαλιάζουν τους αγρότες είναι οι ίδιοι που τους λοιδωρούσαν λίγα χρόνια πριν» επεσήμανε και συμπλήρωσε ότι είναι τα ίδια πρόσωπα που επιχειρούν να μην προχωρήσει ο έλεγχος στις λίστες φοροδιαφυγής. «Για άλλη μία φορά καλούμε τους αγρότες σε έναν ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο ώστε να γεφυρωθούν οι διαφορές και να βρούμε από κοινού τις καλύτερες λύσεις» υπογράμμισε.