ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σήμα λειτουργίας ΕΟΤ σε μη κύρια καταλύματα

Σήμα λειτουργίας ΕΟΤ σε μη κύρια καταλύματα Σήμα λειτουργίας ΕΟΤ σε μη κύρια καταλύματα
Σήμα λειτουργίας ΕΟΤ σε μη κύρια καταλύματα Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την χορήγηση Ειδικού Σήματος Λειτουργίας ΕΟΤ σε μη κύρια καταλύματα

Εάν η επιχείρησή σας ανήκει στα «μη κύρια τουριστικά καταλύματα», θα χρειαστεί να υποβάλετε τα ακόλουθα δικαιολογητικά για την έκδοση Ειδικού Σήματος Λειτουργίας:

ΙΙ. Μη κύρια τουριστικά καταλύματα
1. Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση η οποία επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης σύμφωνα με το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986.
2. Αντίγραφο ποινικού μητρώου γενικής χρήσης έκδοσης τελευταίου τριμήνου από το οποίο να προκύπτει ότι δεν έχει καταδικαστεί για κακούργημα ή για κάποιο από τα πλημμελήματα της κλοπής, της υπεξαίρεσης, της απάτης, της εκβίασης, της πλαστογραφίας, της παραχάραξης, της βαριάς σωματικής βλάβης, της παράβασης των διατάξεων περί ναρκωτικών ή των διατάξεων που αναφέρονται στα ήθη.

(Σημείωση: Φυσικά πρόσωπα που έχουν ιθαγένεια άλλου κράτους-μέλους της Ε.Ε. υποβάλλουν ισοδύναμο έγγραφο που έχει εκδοθεί από αρμόδια δικαστική ή διοικητική αρχή του κράτους μέλους με το οποίο βεβαιώνεται η μη καταδίκη του για τα ανωτέρω αδικήματα.

Αν στη χώρα καταγωγής ή προέλευσης δεν προβλέπεται η έκδοση εγγράφου ισοδύναμου προς το απόσπασμα ποινικού Μητρώου αυτό μπορεί να αντικατασταθεί από ένορκη βεβαίωση ή για κράτη όπου δεν υφίσταται τέτοια από υπεύθυνη δήλωση η οποία υποβάλλεται από τον ενδιαφερόμενο ενώπιον της δικαστικής αρχής ή κατά περίπτωση ενώπιον συμβολαιογράφου της χώρα καταγωγής ή προέλευσης, οι οποίοι χορηγούν βεβαίωση περί παροχής της ένορκης βεβαίωσης ή της υπεύθυνης δήλωσης. Το έγγραφο αυτό ΔΕΝ μπορεί να κατατεθεί μετά την πάροδο τριών μηνών από την ημερομηνία έκδοσης του.)

3. Οικοδομική άδεια , η οποία εκδίδεται από την υπηρεσία Πολεοδομίας του οικείου ΟΤΑ.

4. Πιστοποιητικό πυρασφάλειας για το σύνολο της εγκατάστασης, το οποίο εκδίδεται από την οικεία Πυροσβεστική Υπηρεσία.
5 . Βεβαίωση καλής λειτουργίας του αποχετευτικού συστήματος του καταλύματος ή βεβαίωση σύνδεσης με το αποχετευτικό δίκτυο του δήμου, οι οποίες εκδίδονται από τον οικείο ΟΤΑ.