Αθλητισμός

ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό: «Είστε ό,τι πιο σιχαμένο έχει εμφανιστεί παγκοσμίως»

eurokinissi eurokinissi
Άμεση και πολύ επιθετική ήταν η απάντηση του ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού νωρίτερα. Οι Θεσσαλονικείς κάνουν λόγο για «δολοφονία χαρακτήρων» αλλά και ότι «η κοινή γνώμη σάς θεωρεί ό,τι πιο σιχαμένο έχει προκύψει μαζεμένο σε διοικητική ομάδα ποδοσφαιρικού συλλόγου παγκοσμίως».

H απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΣΦΠ:

«Κύριοι και κυρίες της ΠΑΕ ΟΣΦΠ,

Αφού σας ευχηθούμε ειλικρινώς ψυχική και σωματική υγεία και Καλά Χριστούγεννα, θα σας περιγράψουμε γιατί η κοινή γνώμη σάς θεωρεί ό,τι πιο σιχαμένο έχει προκύψει μαζεμένο σε διοικητική ομάδα ποδοσφαιρικού συλλόγου παγκοσμίως.

Επίσης, θα απαντήσουμε στα σημεία της εμετικής ανακοίνωσής σας και θα σας αποστείλουμε, ως οφείλουμε, τις μηνύσεις και τις αγωγές που αξίζουν σε αυτή και τους συντάκτες της.

Τέλος, θα σας απευθύνουμε ξανά όλα τα ερωτήματα που αρνείστε να απαντήσετε εδώ και μέρες. Μην ανησυχείτε, τα ερωτήματα αυτά θα πάνε και ως επώνυμη καταγγελία με όσα στοιχεία έχουμε και στους αρμόδιους να ελέγξουν τη βασιμότητά τους. Ήδη στις καταθέσεις των στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν αναφερθεί οι απαντήσεις τις οποίες εσείς δε δίνετε.

1. Για έναν σύλλογο που ανήκει στον κ. Μαρινάκη, που δεν σεβάστηκε ποτέ -παρότι του επιβλήθηκαν- τους ντροπιαστικούς περιοριστικούς όρους, μεταξύ άλλων απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, είναι τουλάχιστον γελοίο να υπενθυμίζει τη μόνη τιμωρία που έχει επιβληθεί στον κύριο Σαββίδη, την οποία ο ίδιος σέβεται, παρότι πολύ εύκολα θα μπορούσε να αγνοήσει, πληρώνοντας ένα απλό πρόστιμο.

2. Είναι επίσης γελοίο να μιλάτε για δική μας προσπάθεια να αναβάλουμε μια ποινική δίκη που επιθυμούμε, όταν μόλις την περασμένη εβδομάδα θριαμβολογήσατε διά του Αντιπροέδρου σας για την…παραγραφή των αδικημάτων της Συμμορίας σας, όπως αναμενόταν, μετά τις αναδιπλώσεις των καταθέσεων όσων δεν θέλουν να έχουν την τύχη μαρτύρων που αγνοούνται σε άλλες υποθέσεις για τις οποίες είχαν φυλακιστεί εν ενεργεία στελέχη σας, όπως ο κ. Κοτσώνης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση στον overfm.gr