Αθλητισμός

Europa League: Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός, 3-0 την Μπράγκα

Europa League: Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός, 3-0 την Μπράγκα Φωτογραφία: EUROKINISSI/ KLODIAN LATO
Πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στη League Phase του Europa League.

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση και με τον Ελ Κααμπί να πετυχαίνει δύο γκολ, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της Μπράγκα στο «Γ. Καραϊσκάκης», στη δεύτερη αγωνιστική για τη League Phase του Europa League.

Αυτή είναι η πρώτη νίκη των «ερυθρολεύκων» στη League Phase. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Ζέλσον Μαρτίνς εκμεταλλεύτηκε λάθος του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Αντρέ Όρτα και «έστρωσε» την μπάλα στον Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός σούταρε, η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Φερέιρα και κατέληξε στα δίχτυα.

Το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού ήρθε στο 53ο λεπτό, όταν ο Ροντινέι έκλεψε την μπάλα, την πέρασε στον Εσέ και εκείνος σκόραρε από κοντά.

Έξι λεπτά αργότερα, έπειτα από νέο λάθος της άμυνας της Μπράγκα, η μπάλα κατέληξε στον Ελ Κααμπί ο οποίος πέτυχε το τελικό 3-0.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουϊς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ορτέγκα, Κάρμο (80΄ Πιρόλα), Ρέτσος (73΄ Ντόι), Κοστίνια, Έσε, Μουζακίτης, Τσικίνιο (58΄ Γουϊλιαν), Ροντινέι, Ζέλσον Μαρτίνς (73΄ Ολιβέιρα), Ελ Κααμπί.

Μπράγκα (Κάρλος Καρβαλιάλ): Ματέους, Φερέιρα, Νιακατέ, Άρεϊ-Εμπί, Μαρίν (67΄ Ρότζερ Φερνάντες), Καρβάλιο (46΄ Γκορμπί), Α. Όρτα (68΄ Βίκτορ Γκόμες), Μπρούμα, Μαρτίνες (46΄ Γκάρμπι), Ρ. Όρτα, Ρομπέρτο Φερνάντες (67΄ Ελ Ουαζανί)