Αθλητισμός

Επίσημα στην Αρμάνι Μιλάνο ο Μήτογλου, το συγκινητικό μήνυμα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Επίσημα στην Αρμάνι Μιλάνο ο Μήτογλου, το συγκινητικό μήνυμα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ
Ανακοινώθηκε από την Αρμάνι Μιλάνο ο Ντίνος Μήτογλου, υπέγραψε για δυο χρόνια, είχε προηγηθεί συγκινητικό μήνυμα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο, με επίσημο τρόπο, για την επόμενη διετία είναι ο Ντίνος Μήτογλου, με τον ιταλικό σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτησή του την Παρασκευή (25/06). Με τον διεθνή άσο να ετοιμάζεται για το ταξίδι του με την εθνική ομάδα στον Καναδά, για το Προολυμπιακό τουρνουά.

Ο Μήτογλου άφησε τον Παναθηναϊκό μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας και πλέον ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, μετακομίζοντας στην Ιταλία για χάρη της Αρμάνι Μιλάνο.

Ο διεθνής άσος αποχώρησε από τους «πράσινους»πριν από λίγες μέρες, αποχαιρετώντας τους «πράσινους» με ένα συγκινητικό μήνυμα στα socila media, και πλέον δηλώνει απόλυτα έτοιμος να αποδεχτεί τη νέα πρόκληση, που ακούει στο όνομα Αρμάνι Μιλάνο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Αρμάνι, ο Μήτογλου εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος: «Είναι μία νέα πρόκληση για εμένα και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε με τη νέα μου ομάδα, προπονητές και συμπαίκτες. Ξέρω ότι η Αρμάνι έχει μεγάλες βλέψεις και θα κάνω τα πάντα για να κατακτήσω τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα».

Σίγουρος για όσα μπορεί να προσφέρει ο Μήτογλου στην Αρμάνι, εμφανίστηκε και ο general manager της ιταλικής ομάδας, Χρήστος Σταυρόπουλος: «Ο Μήτογλου, παρά το γεγονός ότι είναι νέος, έχει ήδη μεγάλη εμπειρία σαν παίκτης. Έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται για να αγωνιστεί σε ένα ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο».

«https://twitter.com/OlimpiaMI1936/status/1408420385658388481?s=20»

Αποχαιρέτησε με συγκινητικό μήνυμα τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Ο Ντίνος Μήτουγλου μία ημέρα νωρίτερα, αποχαίρετησε, μετά από τέσσερα χρόνια με την «πράσινη» φανέλα» τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Είπε «αντίο» στο «τριφύλλι» μ’ ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media και δεν αποκέκλεισε να ντυθεί στα «πράσινα».

Αναλυτικά έγραψε:

«“Don't cry because it's over. Smile because it happened”.

Ένας κύκλος κλείνει, ίσως ο πιο σημαντικός. Ο πρώτος επαγγελματικός, γεμάτος συναισθήματα, αναμνήσεις, εύκολες και δύσκολες στιγμές. Αυτό που μένει στο τέλος είναι το πόσο ευλογημένος είμαι για αυτά που έζησα στον Παναθηναϊκό και πόσο ευγνώμων για αυτά που πήρα, κέρδισα, έμαθα.

Η τετραετία αυτή έχει σημαδέψει τη ζωή και την καριέρα μου. Με άνδρωσε μπασκετικά δίπλα σε μορφές του παγκόσμιου αθλητισμού όπως ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης τους οποίους και ευχαριστώ θερμά. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα και όλο το staff (προπονητές, γυμναστές, φροντιστές, φυσιοθεραπευτές, γιατροί, έναν - έναν ξεχωριστά). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους συμπαίκτες μου για τις στιγμές, τις εμπειρίες, τις φιλίες, τις οδηγίες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την αγάπη και την στήριξη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον κύριο Τάκη Τριαντόπουλο για τη συνεργασία και πάνω από όλα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο που με πίστεψε και με έφερε στον Παναθηναϊκό, για τη στήριξη που μου έδωσε και όλα όσα μου πρόσεφερε.

Εύχομαι τα καλύτερα στην οικογένεια και σε όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού.

«Ποτέ δεν φεύγεις πραγματικά από ένα μέρος που αγαπάς. Παίρνεις ένα κομμάτι αυτού μαζί σου και αφήνεις ένα κομμάτι σου εκεί».

{https://twitter.com/D_Mitoglou/status/1408042588658089990?s=20}