Life

Σερβιτόρος στην Μύκονο αποκάλυψε το γενναιόδωρο τιπ που άφησε ο Αντετοκούνμπο

Σερβιτόρος στην Μύκονο αποκάλυψε το γενναιόδωρο τιπ που άφησε ο Αντετοκούνμπο
Ένας σερβιτόρος από τη Μύκονο αποκάλυψε την εμπειρία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το μεγαλύτερο φιλοδώρημα που έχει αφήσει ο σούπερ σταρ του NBA σε κατάστημα του νησιού.

Σε συνέντευξή του στο Mykonos Live TV, ο Βασίλης μίλησε για διάσημους που επισκέφθηκαν ένα νυχτερινό κέντρο στη Χώρα, αναφέροντας ότι ο Γιάννης ξεχωρίζει για την απλότητα, την ευγένεια και τον «κιμπάρη» χαρακτήρα του.

«Η σύζυγος του Γιάννη έκανε εδώ το bachelorette πάρτι της. Ήταν όλες πολύ ευγενικές και περάσαμε πολύ όμορφα. Μια από τις κοπέλες έχασε το κινητό της και το ψάχναμε μισή ώρα, τελικά το βρήκαμε και μας ευχαρίστησαν πολύ», ανέφερε, αποκαλύπτοντας ότι άφησαν φιλοδώρημα τετραψήφιου αριθμού, ύψους 3.000 ευρώ.

Ο Βασίλης τόνισε επίσης ότι ο Γιάννης δεν έχει παραξενιές, παρά το ότι είναι παγκόσμια διασημότητα. «Όταν ήρθε με τα αδέρφια του, ήταν πολύ απλός. Μας αγκάλιασε, μας κέρασε ποτά και φωτογραφήθηκε με όλους. Έκανε τζίρο περίπου 12.000 ευρώ και άφησε tips 3.000 ευρώ. Χάρισε επίσης ένα ζευγάρι παπούτσια στον σεφ μας, τα οποία έχουν προσπαθήσει να αγοράσουν για 4.500 ευρώ, αλλά για εμάς είναι ανεκτίμητα», πρόσθεσε ο σερβιτόρος.