Αθλητισμός

Η ώρα και το κανάλι για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

eurokinissi eurokinissi
Europa League για Ολυμπιακό και Conference League για ΠΑΟΚ, ημέρα 2η. Το κανάλι που θα μεταδώσει τα κρίσιμα παιχνίδια για τις ελληνικές ομάδες, που θέλουν να κάνουν το βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Πρώτα αγωνίζεται ο Ολυμπιακός και μετά ο ΠΑΟΚ, τα τελευταία νέα και το κανάλι των αναμετρήσεων.

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός

Βήμα πρόκρισης, με νίκη στην Κωνσταντινούπολη, ψάχνουν οι «ερυθρόλευκοι» για τη 2η αγωνιστική του Europa League

Το σημερινό παιχνίδι είναι κομβικό, αφού οι Πειραιώτες θέλουν να ξεφύγουν στην βαθμολογία από τους Τούρκους και να εξαργυρώσουν το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Αντβέρπ στο Καραϊσκάκης.

Ο Πέντρο Μαρτίνς έχει αναλύσει τον αγώνα στους παίκτες του, ζητώντας να πιέσουν ασφυχτικά τους Τούρκους και να τρέξουν αρκετά για να μπορέσουν να οδηγήσουν σε λάθη την αντίπαλη ομάδα.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 3HD.

ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας

Τη δεύτερη νίκη του στη φάση των ομίλων του Europa Conference League ψάχνει ο «Δικέφαλος του Βορρά», για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τονίσει πως εκτός από το νταμπλ στην Ελλάδα, στόχος του είναι και μία καλή πορεία στην Ευρώπη και αυτό επιτυγχάνεται με τρίποντα απέναντι σε ομάδες όπως η αντίπαλος του «Δικεφάλου του Βορρά».

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν τη νίκη για να πάνε στα δύο ματς με την Κοπεγχάγη, με την οποία ενδεχομένως να κριθεί η πρωτιά στον 6ο όμιλο.

Το ευχάριστο για τον ΠΑΟΚ αλλά και για τον Λουτσέσκου είναι το γεγονός πως ο Βιεϊρίνια προπονήθηκε κανονικά και έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ομάδας για το αποψινό ματς με τους Σλοβάκους.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 2HD.