Αθλητισμός

Ποιοι θα μπουν την Πέμπτη στο Καραϊσκάκης για το Ολυμπιακός - Αταλάντα

eurokinissi eurokinissi
Μπορεί ο Ολυμπιακός να αγωνίζεται σε λίγες ώρες στον Βόλο απέναντι στην τοπική ομάδα (17:15), όμως το μυαλό των φιλάθλων των Πειραιωτών «ταξιδεύει» και στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Αταλάντα, με στόχο τη νίκη - ανατροπή που θα οδηγήσει στη φάση των «16».

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον κόσμο του στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Πέμπτης (19:45) με τον περιορισμό του 50% στην πληρότητα να δημιουργεί... προβλήματα στους Πειραιώτες, καθώς είναι δεδομένο ότι σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, το sold out θα ήταν δεδομένο, ενώ τώρα πρέπει να λυθεί η «εξίσωση» για τον κόσμο που θα βρεθεί στο Φαληρικό γήπεδο.

Οι σίγουροι που έχουν κλείσει θέση στο γήπεδο για την Πέμπτη είναι οι 12.000 περίπου φίλαθλοι του Ολυμπιακού, την ίδια ώρα που η Αταλάντα έχει ζητήσει 800 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της.

Παράλληλα, όπως σε κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι, κάποια εισιτήρια θα πάνε σε χορηγούν και UEFA, με τα διαθέσιμα εισιτήρια να μην ξεπερνούν τα 2.000, ίσως να είναι και λίγο περισσότερα από 1.500 τα «μαγικά χαρτάκια» που απομένουν.

Κάποια από αυτά τα εισιτήρια, θα βρουν κάτοχο στους συνδέσμους των Πειραιωτών, ενώ για τα υπόλοιπα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον τρόπο διάθεσής τους.

Πάντως, το άνοιγμα των γηπέδων έρχεται στην καλύτερη περίοδο για τον Ολυμπιακό, καθώς χρειάζεται την ώθηση των οπαδών του για τη νίκη - πρόκριση απέναντι στην πολύ δυνατή Αταλάντα (ιδιαίτερα εκτός έδρας), η οποία θα έχει και κάποιες σημαντικές απουσίες.

Όπως και να έχει, το «Γ. Καραϊσκάκης» ανοίγει τις θύρες του και ελπίδα όλων είναι να μη χρειαστεί ούτε αυτό, αλλά ούτε και κανένα γήπεδο σε όλη τη χώρα, να αναγκαστεί να βάλει ξανά «λουκέτο», λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.