Αθλητισμός

«Έφυγε» από τη ζωή ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Έντριεν Πέιν

eurokinissi eurokinissi
Είδηση - σοκ από το χώρο του μπάσκετ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από τις Ηνωμένες Πολιτείες έφυγε από τη ζωή ο 31χρονος Έντριεν Πέιν, που αγωνίστηκε παλιότερα στον Παναθηναϊκό (σε δύο διαφορετικά χρονικά σημεία).

Πιο αναλυτικά, έφυγε από τη ζωή ο Έντριαν Πέιν, όπως αναφέρει ο πρώην συμπαίκτης του, Τζάρεντ Σάλιντζερ, ενώ το επιβεβαίωσε και ο δημοσιογράφος της Detroit Free Press, Κρις Σολάρι.

{https://twitter.com/chrissolari/status/1523665206848618498}

Ο Αμερικανός σέντερ απεβίωσε σε ηλικία μόλις 31 ετών. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

{https://twitter.com/Jared_Sully0/status/1523658129703337985}

Οι αρχές του Ορλάντο ανακοίνωσαν πως ένας άνδρας πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στη 1:30 τα ξημερώματα στην Έγκρετ Σόρς Ντράιβ, προάστιο της πόλης της Φλόριντα.

Όπως αναφέρει η αστυνομία του Όραντζ Κάουντι, η οποία δεν αναφέρει το όνομα του Πέιν, ο ύποπτος έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και συνεργάστηκε στην έρευνα.

Ο Αμερικανός σέντερ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών, λίγες ημέρες μετά από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Κατάρ με την Αλ Σαντ του Βασίλη Μπρατσιάκου και του Ζήση Σαρικόπουλου, με την ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ στο πρωτάθλημα της χώρας.

Ο Πέιν γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1991 στο Ντέιτον του Οχάιο, έπαιξε στο Πανεπιστήμιο Μίσιγκαν Στέιτ από το 2010 έως το 2014, έγινε draft στο νούμερο 15 το 2014 από τους Ατλάντα Χοκς.

Έπαιξε κατά σειρά σε Φορτ Γουέιν Μαντ Άντς, Όστιν Σπερς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Ίρι ΜπέιΧοκς, Ορλάντο Μάτζικ, Λέικλαντ Μάτζικ, Παναθηναϊκό (2018), Ναντζίνγκ Μάνκι Κινγκς, Παναθηναϊκό (2019), Βιλερμπάν, Όρμανσπορ, Γιουβέντους και Αλ Σαντ.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Άντριαν Πέιν τονίζοντας πως άπαντες στο «τριφύλλι» νιώθουν θλίψη από την τραγική είδηση του θανάτου του.

Αναλυτικά η συλλυπητήρια ανακοίνωση των «πρασίνων»:

«Η οικογένεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του πρώην αθλητή μας, Άντριαν Πέιν. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του».