Αθλητισμός

Euro 2024: Ιός ταλαιπωρεί την εθνική Γαλλίας - 4.000 θεατές στην προπόνηση

Euro 2024: Ιός ταλαιπωρεί την εθνική Γαλλίας - 4.000 θεατές στην προπόνηση
Οι φίλαθλοι απογοητεύτηκαν, δεν είδαν τον Κιλιάν Εμπαπέ να προπονείται ενόψει Euro 2024.

Ένας ιός ταλαιπωρεί τους παίκτες και το επιτελείο της εθνικής Γαλλίας, μία ημέρα πριν από την έναρξη του Euro 2024 στη Γερμανία.

Μέλη των «τρικολόρ»- που έφτασαν το βράδυ της Τετάρτης στη Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία- εμφάνισαν συμπτώματα κρυολογήματος. Δεν φαίνεται για κάτι σοβαρό, αλλά έχουν επηρεαστεί παίκτες, αλλά και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ.

Ο Κινγκσλέι Κομάν φαίνεται πως είναι ο ποδοσφαιριστής που ταλαιπωρείται περισσότερο. Πέρασε το πρωί της Πέμπτης στο δωμάτιό του, ενώ το απόγευμα δεν προπονήθηκε. Πάντως, εκτιμάται ότι θα είναι στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού για το ματς της Δευτέρας κόντρα στην Αυστρία, με το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Euro 2024 η Γαλλία.

«Από την πλευρά μου, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα», δήλωσε ο Ουσμάν Ντεμπελέ. «Είχα γρίπη την προηγούμενη Τρίτη, λίγο πυρετό. Αλλά είμαι καλύτερα, όλη η ομάδα είναι καλύτερα εκτός από τον Κομάν που είναι λίγο πιο άρρωστος», συμπλήρωσε.

Συμπτώματα κρυολογήματος παρουσίασαν επίσης οι Ιμπραϊμά Κονατέ και Νταγιό Ουπαμεκανό.

Euro 2024: 4.000 άτομα στην προπόνηση της Γαλλίας

Η εθνικής ομάδα της Γαλλίας προπονήθηκε σήμερα, Πέμπτη, στο Πάντερμπορν, ενώπιον 4.000 θεατών. Ωστόσο, ο κόσμος απογοητεύτηκε με την απουσία του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος εμφανίστηκε μόνο για να υπογράψει αυτόγραφα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το RMC Sport, περισσότεροι από 100.000 έκαναν αίτηση για να παρακολουθήσουν από κοντά την προπόνηση των Γάλλων, σύμφωνα με το RMC Sport. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA, οι ανοιχτές προπονήσεις γίνονται με έως 500 θεατές, ωστόσο η γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου πήρε άδεια για να παραστούν 4.000 άτομα, συμπληρώνει το δημοσίευμα.