Αθλητισμός

Εθνική μπάσκετ: Η «ιστορική» selfie Ζήση, Παπαλουκά, Διαμαντίδη και Σπανούλη

Εθνική μπάσκετ: Η «ιστορική» selfie Ζήση, Παπαλουκά, Διαμαντίδη και Σπανούλη
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση της εθνικής μπάσκετ.

Μια selfie που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «ιστορική» βγήκε κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης της εθνικής ομάδας μπάσκετ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Σε αυτή, φιγούραραν θρυλικές μορφές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος: ο Νίκος Ζήσης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Νίκος Ζήσης ανάρτησε τη συγκεκριμένη selfie στο Instagram, ενώ την «παρέα» σχολίασε σε ανάρτηση και η ΕΟΚ, αναφέροντας «Πόσο μπάσκετ χωράει σε ένα κλικ;».

{https://x.com/HellenicBF/status/1805939574629089746}

{https://x.com/HellenicBF/status/1805936460215779364}

Οι μεν Σπανούλης και Ζήσης είναι καθημερινά στο ΣΕΦ, ως ομοσπονδιακός τεχνικός και General Manager της εθνικής μπάσκετ αντίστοιχα. Από την άλλη, οι Παπαλουκάς και Διαμαντίδης επισκέφθηκαν σήμερα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και μίλησαν στους παίκτες προτού ξεκινήσει η προπόνηση.

«Έχετε πετύχει πολλά με τις ομάδες σας, είσαστε όλοι παίκτες εγνωσμένης αξίας και αξίζει η γενιά σας να χαρεί κάτι μεγάλο και με την Εθνική ομάδα, τη μοναδική που ενώνει όλους τους Έλληνες», τους είπαν.

{https://www.instagram.com/p/C8rZo8VIOs7/?hl=el&img_index=3}

Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον κράτησε εκτός χθες, στην αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο. Αύριο, Πέμπτη, ο Greek Freak αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο τελευταίο ματς του «Ακρόπολις», κόντρα στις Μπαχάμες.

{https://www.instagram.com/p/C8rgbtUIF9w/?hl=el&img_index=1}