Αθλητισμός

Εκνευρισμένος ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποχώρησε από συνέντευξη

Εκνευρισμένος ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποχώρησε από συνέντευξη Φωτογραφία: EPA/CAROLINE BLUMBERG
Φανερά εκνευρισμένος ο κορυφαίος τενίστας , Νόβακ Τζόκοβιτς, αποχώρησε από συνέντευξη του BBC.

Μόλις λίγα λεπτά κατάφερε να κρατήσει η συνέντευξη του κορυφαίου τενίστα με το BBC, καθώς ο Νόβακ Τζόκοβιτς φανερά ενοχλημένος αποχώρησε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Οι παρουσιαστής φαίνεται ότι εξόργισε τον τενίστα με τις επίμονες ερωτήσεις του με αποτέλεσμα ο ίδιος να παρατήσει στη μέση την συνέντευξη και να φύγει.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Νόβακ για τις αποδοκιμασίες, που δέχθηκε στον αγώνα με τον Τουνέ στο Γουίμπλεντον.

Ο 37χρονος Τζόκοβιτς ρωτήθηκε εάν, ως επτά φορές πρωταθλητής στο Wimbledon, πίστευε ότι λαμβάνει τον σεβασμό που του αξίζει. «Κοιτάξτε, όπως είπα στη συνέντευξη μετά τον αγώνα, ευχαρίστησα όλο τον κόσμο. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους στο γήπεδο απόψε έδειξαν σεβασμό και τους ευχαριστώ και ξέρω ότι, αφού παρακολουθείς τένις όλη μέρα, δεν είναι εύκολο να μείνεις. Λοιπόν, ήμουν ευγνώμων. Δεν το θεωρώ δεδομένο. Προφανώς, είμαι μεγάλο μέρος του γιατί εξακολουθώ να παίζω, το πλήθος και οι άνθρωποι εκτιμούν πραγματικά τους παίκτες του τένις και αυτό που κάνουμε και τις προσπάθειες που καταβάλλουμε. Τους εκτιμούμε που πληρώνουν εισιτήρια και έρχονται να μας στηρίξουν και να στηρίξουν το τένις, για να στηρίξουν αυτό το όμορφο τουρνουά. Έτσι προσπαθώ πάντα να το αναγνωρίζω. Αλλά όταν νιώθω το πλήθος να ξεπερνά τη γραμμή, τότε αντιδρώ. Δεν μετανιώνω για τα λόγια ή τις πράξεις μου στο γήπεδο » απάντησε ο Τζόκοβιτς.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος επέμεινε για το πλήθος, ρωτώντας τον και πάλι πώς η συμπεριφορά τους επηρέασε το παιχνίδι του.

Ο Τζόκοβιτς όμως δεν ήθελε να πει κάτι παραπάνω. Έτσι, απάντησε: «Έχετε άλλες ερωτήσεις εκτός από το πλήθος; Θέλω να πω, εστιάζετε μόνο σε αυτό ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με τον αγώνα ή κάτι τέτοιο, ή επικεντρώνεται αποκλειστικά σε αυτό;».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος προσπάθησε να δικαιολογήσει την επιμονή του αυτή επισημαίνοντας ότι ήταν ο Τζόκοβιτς αυτός που έθεσε αρχικά το θέμα μετά τον αγώνα του.

Αλλά ο Τζόκοβιτς απάντησε και πάλι: «Λοιπόν, εννοώ, αυτή είναι ήδη η τρίτη ερώτηση. Είπα αυτό που είχα να πω».

Τελικά, ο ρεπόρτερ όντως άλλαξε θέμα ρωτώντας τον Τζόκοβιτς για τον επόμενο αγώνα του, με τον Αυστραλό Άλεξ ντε Μινάουρ, αλλά ήταν ήδη αργά αφού ο Τζόκοβιτς ήταν τόσο εκνευρισμένος που έδωσε μια σύντομη απάντηση προτού σηκωθεί και φύγει: «Ναι, ανυπομονώ. Θα είναι δύσκολο. Ευχαριστώ» είπε και αποχώρησε.

{https://x.com/NovakIndiaFans/status/1810662362569224440}