Αθλητισμός

Αθήνα 2004: Youtuber μπηκε κρυφά σε στάδια των Ολυμπιακών Αγώνων και η εικόνα είναι απογοητευτική (Βίντεο)

Αθήνα 2004: Youtuber μπηκε κρυφά σε στάδια των Ολυμπιακών Αγώνων και η εικόνα είναι απογοητευτική (Βίντεο) Φωτογραφία: YOUTUBE
Η απόλυτη εγκατάλειψη στα στάδια που φιλοξένησαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, πριν από 20 χρόνια.

H Juju Urbex λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι γυρνά 20 χρόνια πίσω, στους Ολυμπιακούς της Αθήνας και δείχνει τι έχει απομείνει από τα Ολυμπιακά Ακίνητα.

«2004 VS 2024 από το όνειρο στον εφιάλτη» γράφει η ίδια παραθέτοντας σε ένα «ντοκιμαντέρ» μισής ώρας τραγικές εικόνες από τις περιοχές που πριν από 20 χρόνια γνώρισαν δόξα, φιλοξένησαν διάσημους αθλητές και ιστορικές στιγμές για τον παγκόσμιο αθλητισμό.

Το βίντεό της τιτλοφορείται «Η κρυφή πλευρά των Ολυμπιακών Αγώνων και τα εγκαταλειμμένα στάδια» και απεικονίζει πώς είναι σήμερα οι χώροι που φιλοξένησαν το χόκεϊ επί χόρτου, το beach volley αλλά και η πίστα που δημιουργήθηκε για το κανόε καγιάκ.

Η ίδια περιγράφει πως «Περάσαμε 4 μέρες στην Αθήνα για να εξερευνήσουμε τα στάδια που έχουν εγκαταλειφθεί εδώ και 20 χρόνια. Αυτό που ανακκαλύψαμε ξεπέρασε τις ανησυχίες που είχαμε. Εσείς τι πιστεύετε;».

Το βίντεό της έχει ήδη κάτι λιγότερο από 800 χιλ. views. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η συνθήκη αυτή δεν ισχύει μόνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας αλλά είναι σύνηθες φαινόμενο μετά από κάθε μεγάλη διοργάνωση.

{https://www.youtube.com/watch?v=I90l51-BxqA}

{https://www.instagram.com/p/C9XpRjSI3yH/?hl=el}