Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αγωνίστηκε στην ξιφασκία 7 μηνών έγκυος

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αγωνίστηκε στην ξιφασκία 7 μηνών έγκυος
Η τρυφερή αποκάλυψη της Αιγύπτιας αθλήτριας για την προχωρημένη εγκυμοσύνη της μετά το τέλος του αγώνα

Ένα από τα εντυπωσιακά περιστατικά που καταγράφησαν στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι αναμφίβολα η αποκάλυψη της 26χρονης αθλήτριας της ξιφασκίας από την Αίγυπτο, Νάντα Χαφέζ, που αποκάλυψε ότι διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η αθλήτρια από την Αίγυπτο που πάλεψε σκληρά με στόχο να φτάσει στον τελικό εν τέλει όμως αποκλείστηκε μετά τη φάση των «16». Αμέσως μετά το τέλος της πορείας της στους φετινούς Ολυμπιακούς άδραξε την ευκαιρία να αποκαλύψει την προχωρημένη της εγκυμοσύνη. 

Στην τρίτη της παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες, η Χαφέζ νίκησε την Ελισάβετ Ταρτακόφσκι από τις Ηνωμένες Πολιτείες με 15-13 πριν ηττηθεί με 15-7 από την Τζεόν Χαγιούνγκ της Νότιας Κορέας στο επιβλητικό «Grand Palais».

hafez match ca1ad

Η ανάρτηση της στο Instagram

«Αυτό που σας φαίνεται ως δύο παίκτες στην πραγματικότητα ήταν τρεις! Ήμουν εγώ, η συναγωνίστριά μου, και το μωρό μου που δεν έχω έρθει ακόμα στον κόσμο μας!

Το μωρό μου και εγώ είχαμε το μερίδιο των προκλήσεων, είτε σωματικές είτε συναισθηματικές. Το «τρενάκι» της εγκυμοσύνης είναι δύσκολο από μόνο του, αλλά το να παλέψεις για να διατηρήσεις την ισορροπία της ζωής και του αθλητισμού δεν ήταν τίποτα λιγότερο από επίπονο, ωστόσο άξιζε τον κόπο!

Γράφω αυτή την ανάρτηση για να πω ότι γεμίζει περηφάνια για την εξασφάλιση της θέσης μου στη φάση των 16!».