Αθλητισμός

Η στιγμή που συγκινημένος ο Λευτέρης Πετρούνιας πέφτει στην αγκαλιά της Βασιλικής Μιλλούση (βίντεο)

Η στιγμή που συγκινημένος ο Λευτέρης Πετρούνιας πέφτει στην αγκαλιά της Βασιλικής Μιλλούση (βίντεο)
«Θα κάνω ένα break και θα επιστρέψω» είπε ο τρεις φορές Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας.

Με δάκρυα στα μάτια ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στο Παρίσι Λευτέρης Πετρούνιας έπεσε στην αγκαλιά στης συζύγου του, Βασιλικής Μιλλούση, που βρέθηκε δίπλα του στον τελικό των κρίκων για να τον δει να γράφει ιστορία.

«Τη βλέπω πρώτη φορά μετά από 20 μέρες» είπε συγκινημένος ο Λευτέρης Πετρούνιας ζητώντας συγγνώμη για τα δάκρυά του. «Ήρθα ακριβώς για αυτό. Έχω δουλέψει πάρα πολύ αυτά τα 3 χρόνια, μεσολάβησαν 3 ευρωπαϊκά, ένα παγκόσμια και ένα χειρουργείο και πολλά πράγματα πίσω στην Ελλάδα. Δεν είμαι 20 χρονών, είμαι 33 και έχω υποχρεώσεις» είπε ο εξαιρετικός Έλληνας Ολυμπιονίκης.

Για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου του είπε πως «Ήρθαμε στοχεύοντας ένα μετάλλιο, όχι κάποιο συγκεκριμένο. Είχε πρωταρχικό ρόλο στο μυαλό μου να βρεθώ σε ένα από τα τρία μετάλλια, καθώς δεν έχει ξαναγίνει στους κρίκους και αυτός ήταν ο σκοπός. Εντόπισα 2 λάθη στο πρόγραμμά μου, θα μπορούσε να είναι ισοβαθμία με τον πρώτο και θα ήμουν εγώ μπροστά γιατί το πρόγραμμά μου είχε μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Δεν πειράζει είναι άξιοι αντίπαλοι και με κάνουν καλύτερο αθλητή» σημείωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

«Σίγουρα αν δεν είχα την οικογένειά μου τη Βασιλική, τα παιδιά μου, την ομάδα και όλη την Ελλάδα τίποτα δεν θα ήταν εφικτό» είπε μετά την κατάκτηση ενός ακόμα ολυμπιακού μεταλλίου στην καριέρα του.

Πρόσθεσε πως «δεν έχω ξαναπροκριθεί με 6η θέση πολλά χρόνια τώρα, ήθελε μία ψυχολογική διαχείριση».

Συνέχισε ακόμα τονίζοντας πως είναι «το μεγαλύτερο σκορ που έχω πάρει φέτος και χαίρομαι που έκανα δύο λάθη γιατί καταλαβαίνω ότι μπορώ να το πάω πιο πάνω. Έχω πολύ περισσότερο άγχος στον προκριματικό παρά στον τελικό» όπως είπε.

«Οπωσδήποτε χρειάζομαι ένα καλό διάλειμμα για να αφιερώσω χρόνο στα παιδιά μου, στην οικογένειά μου, στη μητέρα μου και φυσικά στη Βασιλική είπε δίνοντας ραντεβού για το Λος Άντζελες. «Θα κάνω ένα break και θα επιστρέψω» είπε, ο Λευτέρης Πετρούνιας.