Αθλητισμός

ΟΑΚΑ: To «σπίτι της γυμναστικής» μετονομάζεται σε Λευτέρης Πετρούνιας

ΟΑΚΑ: To «σπίτι της γυμναστικής» μετονομάζεται σε Λευτέρης Πετρούνιας Φωτογραφία: INTIME
Το σπίτι της γυμναστικής, που θα στεγάζεται στο ποδηλατοδρόμιο.

Το νέο σπίτι της γυμναστικής που θα στεγαστεί στο ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ θα λάβει το όνομα του Λευτέρη Πετρούνια, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Γιάννης Βρούτσης, βρέθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να υποδεχθεί τον χάλκινο ολυμπιονίκη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι Λευτέρη Πετρύνια, όπου και έκανε την ανακοίνωση για το «σπίτι της γυμναστικής».

«Συναισθήματα χαράς, τιμής, συγκίνησης. Λευτέρη σε ευχαριστούμε εκ μέρους του ελληνικού αθλητισμού, της ελληνικής Πολιτεία. Συμβολικά, για τη μεγάλη τιμή που μας δίνεις, τη συγκίνηση που προσφέρεις στον ελληνικό λαό, το σπίτι της γυμναστικής, που θα στεγάζεται στο ποδηλατοδρόμιο, το οποίο είναι το εμβληματικό μας κτίριο, είναι πλέον το σπίτι που θα είναι η γυμναστική σε επίπεδο επικράτειας, από τον Δεκέμβριο που ολοκληρώνεται παρουσία του πρωθυπουργού θα γίνει η ονοματοδοσία και θα έχει το όνομά σου, Λευτέρης Πετρούνιας. Σε ευχαριστούμε από την καρδιά μας» είπε σύμφωνα με το Sport24, ο κ. Βρούτσης.