Αθλητισμός

«Το αγόρι μου μόλις έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ»: Το βίντεο δευτερόλεπτα μετά τη νίκη Ντουπλάντις

«Το αγόρι μου μόλις έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ»: Το βίντεο δευτερόλεπτα μετά τη νίκη Ντουπλάντις
Ο «ιπτάμενος» Σουηδός ανέβασε τον πήχη στα 6.25μ. για να «κλειδώσει» το χρυσό και να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ. Και τα κατάφερε περίφημα!

Ο θρυλικός Αρμάντ Ντουπλάντις πέρασε τα 6.25 μέτρα - δικό του ρεκόρ - κι έγραψε ιστορία τη Δευτέρα κάνοντας νέο παγκόσμιο.

Ο 24χρονος Σουηδός επικοντιστής ξεχώρισε όμως και με τον πανηγυρισμό του καθώς αρχικά μιμήθηκε τον Τούρκο σκοπευτή Γιουσούφ Ντίκετς κι έπειτα έτρεξε να φιλήσει την κοπέλα του.

Απο την πλευρά της η Ντεζιρέ Ινγκλάντερ κατέγραψε σε βίντεο την ιστορική στιγμή του άλματος του συντρόφου της και το ανήρτησε στα social media, γράφοντας «το αγόρι μου μόλις έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ».

{https://www.instagram.com/reel/C-TdY40IaMf/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

H κοπέλα μάλιστα επέλεξε το τραγούδι «we are the champions» για να συνοδεύσει το βίντεο.

Η Ντεζιρέ είναι μοντέλο από τη Σουηδία, ενώ ασχολείται πολύ ενεργά και με το Youtube όπου έχει το δικό της κανάλι. Μάλιστα εκεί μοιράζεται τη ζωή της και με τον χρυσό Ολυμπιονίκη του επί κοντώ, αφού παρουσιάζουν στιγμές από την καθημερινότητά τους, τις διακοπές τους και γενικότερα τη ζωή τους, ενώ δεν διστάζουν να απαντούν και σε ερωτήσεις των συνδρομητών τους.