Πολιτική

Σπηλιωτόπουλος: Προφανώς κάποιοι παρέσυραν τον Κασσελάκη

Σπηλιωτόπουλος: Προφανώς κάποιοι παρέσυραν τον Κασσελάκη
«Υπάρχουν πράγματα που έγιναν άγαρμπα», δήλωσε ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κασσελάκη.

Σε κάποια 24ωρα ο Στέφανος Κασσελάκης θα αποσαφηνίσει τις προθέσεις του, για το αν θα είναι ξανά υποψήφιος στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

«Η αίσθησή μου είναι ότι μετράει όλα τα ενδεχόμενα και είναι λογικό να θέλει να το κάνει αυτό. Είναι αυτονόητο για ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας ότι θα είναι ξανά υποψήφιος», δήλωσε ο σύμβουλος επικοινωνίας του Στέφανου Κασσελάκη, μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega.

Ερωτηθείς τι ζυγίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ανέφερε ότι πρέπει να μετρήσει «αν αυτό το κόμμα πράγματι μπορεί να αλλάξει».

«Υπάρχουν πράγματα που έγιναν άγαρμπα», αναγνώρισε σε ερώτηση για τους χειρισμούς του Στέφανου Κασσελάκη. «Προφανώς υπάρχουν λάθη επί της διαδικασίας. Προφανώς, ενδεχομένως, να υπήρχαν κάποιος ή κάποιοι που τον παρέσυραν σε κάποιους χειρισμούς που θα μπορούσαν να είναι καλύτεροι», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι αν ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ξανά υποψήφιος, θα κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές και πως «εξακολουθεί να έχει μομέντουμ»

Έπειτα από τα τελευταία γεγονότα, ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν είναι όπως τον ξέραμε, έχει διασπαστεί», δήλωσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, που εξέφρασε ενστάσεις για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε σχετικά με την πρόταση μομφής, στην Κεντρική Επιτροπή.

«Ένας εκλεγμένος από τόσους χιλιάδες δεν μπορεί να αποπεμφθεί ποτέ από 160 ανθρώπους, όσο κι αν το καταστατικό το προβλέπει. Ένα πολύ μικρό σώμα που δεν είναι πάντα σε αντιστοιχία με τους εκατοντάδες χιλιάδες που προσήλθαν και ψήφισαν», σχολίασε.

«Προφανώς έγιναν λάθη. Είναι αναμφισβήτητο πως το τελευταίο διάστημα ο κ. Κασσελάκης αντιλαμβανόταν ότι ήταν σε διαρκή αμφισβήτηση. Αυτό τον έκανε να αγωνιά να αλλάξει το κόμμα, ή αισθανόταν ότι αυτή ήταν η εντολή. Προσπάθησε να τα αλλάξει όλα και υπήρχαν αντιστάσεις. Ενδεχομένως να μην το έκανε με τον καλύτερο τρόπο, να το έκανε λίγο πιο άγαρμπα», αναγνώρισε.