Διεθνή

Η στιγμή που η σύντροφος του Πούτιν, Αλίνα Καμπάεβα κάνει 14χρονη αθλήτρια να κλαίει (βίντεο)

Η στιγμή που η σύντροφος του Πούτιν, Αλίνα Καμπάεβα κάνει 14χρονη αθλήτρια να κλαίει (βίντεο) Φωτογραφία: Dailymail
Η σύντροφος του Πούτιν είναι η ίδια Χρυσή Ολυμπιονίκης και έχει σχολή στο Σότσι.

Εκνευρισμένη εμφανίζεται σε βίντεο η σύντροφος του Βλαντιμίρ Πούτιν , Αλίνα Καμπάεβα, με μία 14 χρονη αθλήτρια της γυμναστικής. Η 41χρονης Καμπάεβα, Χρυσή ολυμπιονίκης ίδια, φαίνεται σε βίντεο να επικρίνει την ταλαντούχα Καρολίνα Ταράσοβα κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης στο Σότσι. Ήταν τόσο έντονος ο τρόπος της δε, που έκανε την 14χρονη να κλάψει.

Το κορίτσι, από το Ντόνετσκ της Ουκρανίας, σύμφωνα με την Daily Mail, είναι σπουδάστρια γυμναστικής στην Ακαδημία Sky Grace Academy της Καμπάεβα στο Σότσι. Όταν η 14χρονη έριξε μια κορίνα κατά τη διάρκεια προπόνησης μπροστά στην Καμπάεβα εκείνη της απαντά «Το έκανες επίτηδες τώρα, Καρολίνα.» Με ακούς; Κοίτα με. Γιατί το κάνεις επίτηδες; Θα μπορούσες να την πιάσεις πιάσεις».

Η 14χρονη με διεθνή μετάλλια σε κορυφαίους αγώνες στη συνέχεια ζητά συγγνώμη από την Καμπάεβα λέγοντας «Συγχωρέστε με, παρακαλώ». Η Καμπάεβα της απαντά «Τι συμβαίνει αλήθεια με σένα; δεν καταλαβαίνω. Τι;».

Η 14χρονη υπόσχεται να μην το ξανακάνει και είπε ότι ο λόγος που δεν μπορεί να το πετύχει είναι απλά επειδή «δεν μπορεί να το κάνει». Η Καμπάεβα επιμένει: «Μπορείς. Ξέρεις δεν θα κλάψω, δεν θα σε ταπεινώσω. Απλώς θα γυρίσω και θα φύγω. Και αυτό είναι το πιο απαίσιο πράγμα - η αδιαφορία. Να το θυμάσαι. Μην το ξανακάνεις Καρολίνα, ποτέ. Αυτό είναι απλά, ξέρεις, το να μην αγαπάς τον εαυτό σου με τέτοιο τρόπο, να ταπεινώνεσαι. Και όλοι σε κοιτάζουν. Γιατί το κάνεις αυτό; δεν καταλαβαίνω. Αλλά χάνεις από μόνη σου. Να μην συμβεί ποτέ ξανά. Μου το υπόσχεσαι αυτό;».

Η 14χρονη Καρολίνα απαντά στην Καμπάεβα ότι δεν θα το ξανακάνει και μετά την επίπληξη η σύντροφος του Πούτιν εμφανίζεται να την αγκαλιάζει τη νεαρή αθλήτρια λέγοντάς της να μην επαναλάβει τα λάθη της.

Πέντε μήνες νωρίτερα, η Καμπάεβα είχε απειλήσει να στείλει την Καρολίνα στο σπίτι στην κατεχόμενη Ουκρανία, λέγοντάς της: «Δεν προσπαθώ να σε τρομάξω, αλλά αν βγεις έτσι άλλη μια φορά, θα ετοιμάσω προσωπικά τις βαλίτσες σου και θα πας σπίτι. Με καταλαβαίνεις; Και σταμάτα να κλαις ».