Αθλητισμός

Διηπειρωτικό Κύπελλο: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα Ολυμπιακός - Φλαμένγκο

Διηπειρωτικό Κύπελλο: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα Ολυμπιακός - Φλαμένγκο
Αυτός είναι ο τρίτος τελικός στην ιστορία του Intercontinental Cup U20.

Οι νέοι του Ολυμπιακού «πάτησαν» την Παρασκευή 23/8 για πρώτη φορά στο ιστορικό γήπεδο της Βραζιλίας, το Μαρακανά.

Αφού πρώτα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου (Intercontinental Cup), o οποίος είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (24/08, 22:00) με αντίπαλο τη Φλαμένγκο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων του Ολυμπιακού κατευθύνθηκαν στο γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση.

Έτσι, πήραν μία πρώτη «γεύση» από τον αγωνιστικό χώρο όπου θα παίξουν σε λίγες ώρες. Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας ξεναγήθηκαν και στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου. Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν χθες το πρωί (ώρα Βραζιλίας) για τελευταία φορά στο προπονητικό κέντρο της Φλουμινένσε και πλέον μετρούν αντίστροφα για το μεγάλο ματς.

Αυτός είναι ο τρίτος τελικός στην ιστορία του Intercontinental Cup U20, δηλαδή ανάμεσα στις νικήτριες ομάδες της UEFA και της CONMEBOL καθώς προηγήθηκαν εκείνοι του 2022 που κατέκτησε η Μπενφίκα εναντίον της Πενιαρόλ στο Μοντεβιδέο (1-0) και του 2023 που πήρε η Μπόκα Τζούνιορς κόντρα στην Άλκμααρ στο Μπουένος Άιρες (1-1, 4-1 στα πέναλτι). Και πλέον ήρθε η σειρά του Ολυμπιακού και της Φλαμένγκο να αναμετρηθούν στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Την αναμέτρηση θα μεταδώσει ζωντανά το MEGA.