Αθλητισμός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR αναβάθμισε τη συνεργασία της με την εταιρεία instacar

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR αναβάθμισε τη συνεργασία της με την εταιρεία instacar
Η συνεργασία αυτή είχε ήδη προσφέρει μια νέα διάσταση στην εμπειρία των φιλάθλων την περασμένη σεζόν.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανακοίνωσε την ανανέωση και αναβάθμιση της συνεργασίας της με την εταιρεία instacar για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. Η ελληνική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του ευέλικτου leasing και της πώλησης οχημάτων, θα διατηρήσει τη συνεργασία της με τους πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ θα προστεθεί και στο πίσω μέρος της επίσημης εμφάνισης της ομάδας.

Η συνεργασία αυτή είχε ήδη προσφέρει μια νέα διάσταση στην εμπειρία των φιλάθλων την περασμένη σεζόν, με δραστηριότητες στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου ΟΑΚΑ, διάφορα happenings κατά τη διάρκεια των αγώνων, πράσινα δώρα και τον ετήσιο διαγωνισμό βολών με έπαθλο ένα αυτοκίνητο instacar για ένα χρόνο. Όλες αυτές οι δράσεις θα συνεχιστούν και την επόμενη σεζόν, αναβαθμίζοντας την ατμόσφαιρα των αγώνων.

Παράλληλα, το instacar θα έχει έντονη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο με το branding του, ενώ η μασκότ της εταιρείας, ο Car Boldie, θα συνοδεύει όλες τις σχετικές δράσεις. Επιπλέον, οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν την πρωτοβουλία της «πορτοκαλί κερκίδας», προσφέροντας την ευκαιρία σε παιδιά από ιδρύματα και φορείς να παρακολουθούν τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.