Αθλητισμός

Εθνική ομάδα: Το συγκινητικό βίντεο για τον Μπάλντοκ - «Γιώργο, άραγε αγγίξαμε το μεγαλείο της ψυχής σου;»

Εθνική ομάδα: Το συγκινητικό βίντεο για τον Μπάλντοκ - «Γιώργο, άραγε αγγίξαμε το μεγαλείο της ψυχής σου;» Φωτογραφία: EUROKINISSI/ KLODIAN LATO
Βαρύ το κλίμα στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού μετά τον θάνατο του Μπάλντοκ.

Ένα συγκινητικό βίντεο, για το πώς τιμήθηκε η μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ στο ματς της εθνικής ομάδας κόντρα στην Ιρλανδία, δόθηκε στη δημοσιότητα.

Στα πλάνα του ασπρόμαυρου βίντεο, προβάλλονται τα πανό στη μνήμη του παίκτη του Παναθηναϊκού, η ομαδική φωτογραφία των διεθνών με τη φανέλα του 31χρονου, αλλά και η αφιέρωση των δύο σκόρερ στον συμπαίκτη τους.

Ο Τάσος Μπακασέτας και ο Πέτρος Μάνταλος, που πέτυχαν τα δύο γκολ της εθνικής ομάδας στη νίκη επί της Ιρλανδίας, έβγαλαν το μαύρο περιβραχιόνιο, το φίλησαν και σήκωσαν τα χέρια τους προς τον ουρανό.

«Γιώργο, άραγε αγγίξαμε το μεγαλείο της ψυχής σου;», ανέφερε η ανάρτηση στο Instagram.

{https://www.instagram.com/p/DBG0a2rt2b8/}

Νωρίτερα είχε δοθεί στη δημοσιότητα το βίντεο για τον Τζορτζ Μπάλντοκ που προβλήθηκε στα matrix του «Γ. Καραϊσκάκης» πριν από το ματς.

{https://www.instagram.com/p/DBE2pUNNbYS/}

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι «πράσινοι»

Το απόγευμα της Δευτέρας οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στο «Γ. Καλαφάτης» για την πρώτη προπόνηση μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, από πνιγμό στην πισίνα του σπιτιού του.

Μετά την τραγωδία, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, είχαν ακυρωθεί οι προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής, ενώ το σαββατοκύριακο ο Ντιέγκο Αλόνσο έδωσε ρεπό στους παίκτες του.

Πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές, το επιτελείο του ποδοσφαιρικού τμήματος και εργαζόμενοι στο προπονητικό κέντρο σχημάτισαν έναν κύκλο στο γήπεδο και τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μπάλντοκ, σύμφωνα με το ΑΠΕ.