Αθλητισμός

Στις 30 Οκτωβρίου η κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ, στην Αγγλία

Στις 30 Οκτωβρίου η κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ, στην Αγγλία Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ
Αίτημα του Παναθηναϊκού να αναβληθεί το ματς με τον Ατρόμητο, λόγω της κηδείας του Μπάλντοκ.

Στις 30 Οκτωβρίου θα τελεστεί η κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ στην Αγγλία, κάτι που οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε αίτημα για αναβολή του ματς με τον Ατρόμητο.

Θα χρειαστούν ακόμα αρκετές ημέρες προκειμένου να ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για τη μεταφορά της σορού του 31χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχασε τη ζωή του από πνιγμό, στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Την ημέρα της κηδείας του, στις 30 Οκτωβρίου, είναι προγραμματισμένη η πρώτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «πράσινοι» έκαναν αίτημα στην ΕΠΟ για αναβολή του ματς.

Το αίτημα αναμένεται να γίνει αποδεκτό, προκειμένου η οικογένεια του Παναθηναϊκού να παραστεί στο τελευταίο «αντίο» στον Τζορτζ Μπάλντοκ. Εξάλλου, στην κηδεία του ποδοσφαιριστή θα παραβρεθούν και εκπρόσωπο της ΕΠΟ και της εθνικής ομάδας, της οποίας ήταν μέλος ο 31χρονος.

Στο μεταξύ και η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε να αναβληθούν τα δύο από τα τέσσερα ματς του Κυπέλλου που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στις 30 Οκτωβρίου στην Αττική, σύμφωνα με το sport24. Ο λόγος είναι πως την ίδια ημέρα ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Βιλερμπάν για την Euroleague.

Εκτός από το Παναθηναϊκός- Ατρόμητος, εκείνη την ημέρα έχει προγραμματιστεί να γίνουν στην Αττική τα ματς ΑΕΚ - Άρης, Athens Kallithea - Ολυμπιακός, Αιγάλεω – ΠΑΟΚ για το Κύπελλο.